Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 14 / 1 / 0
Chciałbym się zapytać czy ktoś z was praktykował tzw wutang blunta.
Dla niewiedzących - polega na połknięciu wciąż żarzącej się końcówki splifa. %-D Osobiście zdarzyło mi się kilka razy, ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał jakąś nieprzyjemną sytuację z tym związana, poparzenie czy coś z tych rzeczy.
  • 564 / 52 / 0
Pamietam, raz przypalajac prawie tipa, delikatnie trzymajac peta w palcach zaciagnalem sie za mocno i reszta skreta poleciala do gardla -> do żołądka. Szczypalo w gardle o sie przypalilem i niewiedziec czemu brzuch bolal :wall:
Predzej martwy niz slaby
  • 37 / 8 / 0
Byłeś szympansem, na którym eksperymentowano w erze pogoni kosmicznej - powinieneś wiedzieć. Ale tak, zakrztusiłem się kiedyś końcówką blanta. Bolało mnie gardło. Na drugi dzień już nie.
  • 12512 / 2427 / 0
A dlatego nazywa się to Wutang blunt?
  • 437 / 265 / 0
I pytanie za 100 punktów: co by z takiej praktyki połykania żarzącej się końcówki miało wynikać?
Uwaga! Użytkownik Malinowy Chrusniak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
To nie ma sensu, jak już coś jeść to np: ciastka z marihuana.Nie wiem po co połykać blanta. :cojest:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1100 / 273 / 0
bardziej wygląda to jak jakiś "gitowski" rytuał, niżby miało mieć jakiś sens praktyczny
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.