Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 14 / 1 / 0
Chciałbym się zapytać czy ktoś z was praktykował tzw wutang blunta.
Dla niewiedzących - polega na połknięciu wciąż żarzącej się końcówki splifa. %-D Osobiście zdarzyło mi się kilka razy, ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał jakąś nieprzyjemną sytuację z tym związana, poparzenie czy coś z tych rzeczy.
  • 567 / 53 / 0
Pamietam, raz przypalajac prawie tipa, delikatnie trzymajac peta w palcach zaciagnalem sie za mocno i reszta skreta poleciala do gardla -> do żołądka. Szczypalo w gardle o sie przypalilem i niewiedziec czemu brzuch bolal :wall:
Predzej martwy niz slaby
  • 37 / 8 / 0
Byłeś szympansem, na którym eksperymentowano w erze pogoni kosmicznej - powinieneś wiedzieć. Ale tak, zakrztusiłem się kiedyś końcówką blanta. Bolało mnie gardło. Na drugi dzień już nie.
  • 12778 / 2472 / 0
A dlatego nazywa się to Wutang blunt?
  • 437 / 266 / 0
I pytanie za 100 punktów: co by z takiej praktyki połykania żarzącej się końcówki miało wynikać?
Uwaga! Użytkownik Malinowy Chrusniak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
To nie ma sensu, jak już coś jeść to np: ciastka z marihuana.Nie wiem po co połykać blanta. :cojest:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1100 / 273 / 0
bardziej wygląda to jak jakiś "gitowski" rytuał, niżby miało mieć jakiś sens praktyczny
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.