Osobiście zauważyłem, że po doświadczeniach z mocniejszymi sajko, zioło zaczęło działać w mocniejszy, bardziej tripujacy sposób.
Obecnie nie potrafię spalić więcej niż kilka buchów nie stając na krawędzi wizuali. Powietrze zaczyna wibrować a w umyśle zaczynają tworzyć się zalążki projekcji, które mocno przypominają mi te zwiazane wzłąsnie z kwasami - nie wiem, może to forma hppd, ale momentami czuję, jakby porywało mnie coś innego, niż tylko konopie.
Ja nie zauważyłem w ogóle żadnej korelacji o której tutaj piszesz.
The body or a conscious mind'
@polytoxic To co opisujesz, to właśnie wspomniane przeze mnie flashbacki. Flashback po sajko, jest związany z paleniem trawki, im więcej jej palisz, tym większe prawdopodobieństwo, że się z tym doświadczeniem spotkasz.
No i samo działanie jest inne, nie ma tego jebnięcia obuchem, tylko wchodzi delikatnie, nie siada tak na oczy. Nie ma takiej ciężkiej bani.
a co do długofalowych skutków to nie zauważyłem.
Może palisz już ten sam sort któryś dzień z rzędu? Ja zawsze się nudzę po dwóch trzech dniach i muszę zmienić sort.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.