Osobiście zauważyłem, że po doświadczeniach z mocniejszymi sajko, zioło zaczęło działać w mocniejszy, bardziej tripujacy sposób.
Obecnie nie potrafię spalić więcej niż kilka buchów nie stając na krawędzi wizuali. Powietrze zaczyna wibrować a w umyśle zaczynają tworzyć się zalążki projekcji, które mocno przypominają mi te zwiazane wzłąsnie z kwasami - nie wiem, może to forma hppd, ale momentami czuję, jakby porywało mnie coś innego, niż tylko konopie.
Ja nie zauważyłem w ogóle żadnej korelacji o której tutaj piszesz.
The body or a conscious mind'
@polytoxic To co opisujesz, to właśnie wspomniane przeze mnie flashbacki. Flashback po sajko, jest związany z paleniem trawki, im więcej jej palisz, tym większe prawdopodobieństwo, że się z tym doświadczeniem spotkasz.
No i samo działanie jest inne, nie ma tego jebnięcia obuchem, tylko wchodzi delikatnie, nie siada tak na oczy. Nie ma takiej ciężkiej bani.
a co do długofalowych skutków to nie zauważyłem.
Może palisz już ten sam sort któryś dzień z rzędu? Ja zawsze się nudzę po dwóch trzech dniach i muszę zmienić sort.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.