Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
tl;dr benzo słabo mnie kopie
O co chodzi? Moje receptory są jakieś zjebane czy po prostu benzo nie dla mnie? (raczej nie mam żadnych ciężkich fobii i lęków)
Czyli najpierw sytuacja niekomfortowa: dowiadujesz się, że wylatujesz ze szkoły.
Później akcja: łykasz alpre.
Efekt: mimo lamentów rodziny, przekreślonej przyszłości, ogarnia cię spokój i wyjebka.
Wnioski. Benzo są dla ludzi, którzy nie dają rady.
Btw, dzisiaj zjadłem 3mg i zajarałem, moje nogi się plątały, ale tylko moje ciało najebane, głowa bardziej zjarana, dość fajne uczucie, dobre na impreze. Po takim mixie występuje troche inny stopień upojenia, można powiedzieć, że przyjemniejszy i spokojniejszy.
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
benzodontwork321 pisze:... Pamiętam, że jednej nocy doszedłęm do 8mg co spowodowało blackout...
Na zjeździe po stimach diazepam mnie tak epicko chilluje, że aż spróbowałem go "na sucho" - nadal czułem fajne działanie. Nie zmienia to faktu, że na zjeździe chill był o wiele bardziej wyraźny.
alpra tak samo jak diazepam, tyle, że mniejsze dawki dawały podobny efekt i bardziej kładła spać niż chillowała.
klony za to zupełnie mi nie podchodzą, pobudzają mnie i dostaje dziwnej kurwicy (po stimach). Bez niczego za to czuć chill i fajnie jest wypić piwko pod klona, bo nie łapie mnie zamuł tylko mogę się czymś zająć, wyjść do ludzi i funkcjonować normalnie, a nie jak sflaczały, bezsilny zamuleniec :D
PS. Jezeli benzo nie działa, to spróbuj innego benzo. Benzodiazepin jest kilka i się od siebie różnią - dla każdego coś dobrego. A tak wgl to nie ma po co się w to wpierdalać, bo to cholernie trudne uzależnienie (podobno) :)
jezus_chytrus pisze:Czyli straciłeś całkowicie kontakt z rzeczywistością, ale to i tak za słabo? Chyba masz za duże oczekiwania : ) Może wypij do tego 0.5l wódki, to powinno być mocniej : Pbenzodontwork321 pisze:... Pamiętam, że jednej nocy doszedłęm do 8mg co spowodowało blackout...
jezus_chytrus pisze:Czyli straciłeś całkowicie kontakt z rzeczywistością, ale to i tak za słabo? Chyba masz za duże oczekiwania : ) Może wypij do tego 0.5l wódki, to powinno być mocniej : Pbenzodontwork321 pisze:... Pamiętam, że jednej nocy doszedłęm do 8mg co spowodowało blackout...
scalono - WRB
matiguzior pisze:Niektórzy po benzosach oczekują niesamowitej pizdy i gruszek na wierzbie :D Prawda jest taka, że to leki uspokajające a nie euforyczny narkotyk czy tam opiat.
matiguzior pisze:Na zjeździe po stimach diazepam mnie tak epicko chilluje, że aż spróbowałem go "na sucho" - nadal czułem fajne działanie. Nie zmienia to faktu, że na zjeździe chill był o wiele bardziej wyraźny.
Alpra tak samo jak diazepam, tyle, że mniejsze dawki dawały podobny efekt i bardziej kładła spać niż chillowała.
Klony za to zupełnie mi nie podchodzą, pobudzają mnie i dostaje dziwnej kurwicy (po stimach). Bez niczego za to czuć chill i fajnie jest wypić piwko pod klona, bo nie łapie mnie zamuł tylko mogę się czymś zająć, wyjść do ludzi i funkcjonować normalnie, a nie jak sflaczały, bezsilny zamuleniec :D
PS. Jezeli benzo nie działa, to spróbuj innego benzo. Benzodiazepin jest kilka i się od siebie różnią - dla każdego coś dobrego. A tak wgl to nie ma po co się w to wpierdalać, bo to cholernie trudne uzależnienie (podobno)
DorianGray pisze:Nie wiem, jak inne benzo, ale alpra działa tylko wtedy, gdy ma działać.
Czyli najpierw sytuacja niekomfortowa: dowiadujesz się, że wylatujesz ze szkoły.
Później akcja: łykasz alpre.
Efekt: mimo lamentów rodziny, przekreślonej przyszłości, ogarnia cię spokój i wyjebka.
Wnioski. Benzo są dla ludzi, którzy nie dają rady.
Mam jeszcze pytanie do znawców benzo. Czy jeśli mam ADHD, to benzo może czasami działać jakby "odwrotnie"?
Żadne :) Ale jeżeli już koniecznie chcesz w to brnąć, to kup sobie Relanium (diazepam) i zarzuć 3-4 tabsy pod browarka czy dwa, umilając sobie tym samym wieczór - to mój ulubiony benzos.
Wgl to najlepiej nie bierz benzo jak nie musisz, serio.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Polska prezydencja rozpoczyna prace horyzontalnej grupy ds. Narkotyków w Radzie Unii Europejskiej
Polska objęła przewodnictwo w Horyzontalnej Grupie ds. Narkotyków (HDG) w ramach prezydencji w Radzie Unii Europejskiej na pierwsze półrocze 2025 roku. Przewodniczącym HDG został podinsp. Michał Aleksandrowicz z Centralnego Biura Śledczego Policji, a jego zastępcą dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Działania w ramach prezydencji to efekt wspólnej pracy Centralnego Biura Śledczego Policji oraz Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom.
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii
Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów
Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".