Link do angielskiej Wikipedii -> https://en.wikipedia.org/wiki/Agmatine.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Czy ktoś testował bez mieszania z używkami i może się wypowiedzieć na temat potencjału terapeutycznego, resetowaniu tolerki na rzeczywistość, upregulacji receptorów? Czy działa jak lekki dyso? I jakie dawkowanie, bo jak potrzeba paru gramów to microdosing 2oxo wyjdzie taniej :D albo difenidyny gdyby była dostępna :( Po 0.3g agmatyny nie poczułem żadnego działania na mózg. Próbować więcej czy dać sobie spokój?
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
2. Dawka wynosi od 1 do 4g dziennie w bólu neuropatycznym i 400-600mmg nootropowo.
3. Agmatyna działa stabilizująco na OUN, efektu nie czuć od razu - jedynie przyjemne rozluźnienie.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
A mam na myśli jej niesamowity wpływ na redukcję głodu narkotykowego.
Mija właśnie drugi tydzień na agmatynie i w tym czasie ani razu nie poczułem chęci na przyjebanie. Czuję się tak dobrze, że nawet zszedłem o połowę z dawki escitalopramu, a docelowo chcę go odstawić możliwie szybko.
Polecam wszystkim, którzy chcą rzucać stymulanty. Naprawdę łagodzi wkurwienie spowodowane brakiem narkotyków.
Sprawdzone i potwierdzone, polecam i pozdrawiam.
Działania nootropowego nie zauważyłem, ale nienachalne wyciszenie jest czymś, czego mi bardzo brakowało.
Ma ktoś porównanie między stosowaniem dziennym agmatyny a DXM ?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.