Link do angielskiej Wikipedii -> https://en.wikipedia.org/wiki/Agmatine.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Czy ktoś testował bez mieszania z używkami i może się wypowiedzieć na temat potencjału terapeutycznego, resetowaniu tolerki na rzeczywistość, upregulacji receptorów? Czy działa jak lekki dyso? I jakie dawkowanie, bo jak potrzeba paru gramów to microdosing 2oxo wyjdzie taniej :D albo difenidyny gdyby była dostępna :( Po 0.3g agmatyny nie poczułem żadnego działania na mózg. Próbować więcej czy dać sobie spokój?
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
2. Dawka wynosi od 1 do 4g dziennie w bólu neuropatycznym i 400-600mmg nootropowo.
3. Agmatyna działa stabilizująco na OUN, efektu nie czuć od razu - jedynie przyjemne rozluźnienie.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
A mam na myśli jej niesamowity wpływ na redukcję głodu narkotykowego.
Mija właśnie drugi tydzień na agmatynie i w tym czasie ani razu nie poczułem chęci na przyjebanie. Czuję się tak dobrze, że nawet zszedłem o połowę z dawki escitalopramu, a docelowo chcę go odstawić możliwie szybko.
Polecam wszystkim, którzy chcą rzucać stymulanty. Naprawdę łagodzi wkurwienie spowodowane brakiem narkotyków.
Sprawdzone i potwierdzone, polecam i pozdrawiam.
Działania nootropowego nie zauważyłem, ale nienachalne wyciszenie jest czymś, czego mi bardzo brakowało.
Ma ktoś porównanie między stosowaniem dziennym agmatyny a DXM ?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.