Link do angielskiej Wikipedii -> https://en.wikipedia.org/wiki/Agmatine.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Czy ktoś testował bez mieszania z używkami i może się wypowiedzieć na temat potencjału terapeutycznego, resetowaniu tolerki na rzeczywistość, upregulacji receptorów? Czy działa jak lekki dyso? I jakie dawkowanie, bo jak potrzeba paru gramów to microdosing 2oxo wyjdzie taniej :D albo difenidyny gdyby była dostępna :( Po 0.3g agmatyny nie poczułem żadnego działania na mózg. Próbować więcej czy dać sobie spokój?
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
2. Dawka wynosi od 1 do 4g dziennie w bólu neuropatycznym i 400-600mmg nootropowo.
3. Agmatyna działa stabilizująco na OUN, efektu nie czuć od razu - jedynie przyjemne rozluźnienie.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
A mam na myśli jej niesamowity wpływ na redukcję głodu narkotykowego.
Mija właśnie drugi tydzień na agmatynie i w tym czasie ani razu nie poczułem chęci na przyjebanie. Czuję się tak dobrze, że nawet zszedłem o połowę z dawki escitalopramu, a docelowo chcę go odstawić możliwie szybko.
Polecam wszystkim, którzy chcą rzucać stymulanty. Naprawdę łagodzi wkurwienie spowodowane brakiem narkotyków.
Sprawdzone i potwierdzone, polecam i pozdrawiam.
Działania nootropowego nie zauważyłem, ale nienachalne wyciszenie jest czymś, czego mi bardzo brakowało.
Ma ktoś porównanie między stosowaniem dziennym agmatyny a DXM ?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?