Ogólnie akcja działa się od razu po przyjeździe z bieszczad, gdzie chodząc po górach raczyłem się 2-FA/3-FA/4f-pvp/Klonazolam/GBL. Troche zmęczony, ale jednak dałem się namówić na kolacje na mieście + wypad na impreze. Przed kolacją poszła mała ilość klonazolamu. W trakcie już wpadliśmy na pomysł walenia GBL. No to jak pomyśleliśmy - tak zrobiliśmy. Tylko dawki poleciały o wiele za duże, bo dorzudke GBL robiliśmy dosłownie co 30 minut. Do tego w końcowym efekcie ujebania dołożyliśmy ogrom alkoholu.
Suma summarum, obudziłem się w szpitalu pod kroplówką z masą badań wątrobowo-sercowych. Znaleźli mnie nieprzytomnego pod dyskoteką. Nic nie pamiętam, podobno kilku znajomych mi tam akcje ratunkową robiło, bo nic nie ogarniałem i się wywracałem ciągle.
Jeszcze nie chceli podobno po mnie karetką przyjechać, bo myśleli, że najebany leże po prostu, ale jednak się zdecydowali :D
Po 2 godzinach w szpitalu całkowicie wytrzeźwiałem i wypisałem się o 6 rano. (A o 3 znaleźli mnie nieprzytomnego. Ok. 2 w nocy pewnie była ostatnia durzutka gibla).
Nie próbujcie tego w domu
feta + zielona herbata + z braku benzo kwietiapina (neuroleptyk) na zwale - kolatanie serca, paranoja na maxa - karetka, benzo w szpitalu
Przypominam sobie, ze jeszcze dzien wczesniej dziwne piguly wsuwalam, no i nootropy jeszcze we krwi byly.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.