Podobne akcje mam gdy za duzo wypije i wypale np.2 szlugi z rzedu. Jesli sie nie poloze to zemdleje ;].
Czy ktos ma podobny problem i jakis patent na takie akcje ?
Dodam, ze codziennie chodze na 2 godzinne marsze, pale malo (3 papierosy dziennie).
kombinuj z lufą, imo tym sprzętem da się najbardziej regulować dawke. Ewentualnie jak CI nie szkoda materiału skręć bata z małą ilością grassu/większą tytoniu.
Breslau jest niemieckie!
Raz waliłem wiadro (będąc już ładnie porobiony), wstaję, nagle jak mi się zakręciło nic, tylko czarny obraz. otwieram oczy, kurwa leżę, nie wiem ile tak leżałem, woda na podłodze, ja cały mokry, łeb mnie napierdala, plecy zresztą też, mój kot się wpatrywał we mnie co odjebałem z taką speszono-przestraszoną miną. heh, fajną minkę zrobił. No a tak poza tym, to jakieś mroczki itp też się zdarzają od czasu do czasu.
Mi na to pomaga kawa (najbardziej), herbata, kakao (w ogóle ciepłe napoje) no i słodycze ;)
Aha i zauważyłem, że najczęściej tak się dzieje jak sobie dopalam co jakiś czas.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.