Podobne akcje mam gdy za duzo wypije i wypale np.2 szlugi z rzedu. Jesli sie nie poloze to zemdleje ;].
Czy ktos ma podobny problem i jakis patent na takie akcje ?
Dodam, ze codziennie chodze na 2 godzinne marsze, pale malo (3 papierosy dziennie).
kombinuj z lufą, imo tym sprzętem da się najbardziej regulować dawke. Ewentualnie jak CI nie szkoda materiału skręć bata z małą ilością grassu/większą tytoniu.
Breslau jest niemieckie!
Raz waliłem wiadro (będąc już ładnie porobiony), wstaję, nagle jak mi się zakręciło nic, tylko czarny obraz. otwieram oczy, kurwa leżę, nie wiem ile tak leżałem, woda na podłodze, ja cały mokry, łeb mnie napierdala, plecy zresztą też, mój kot się wpatrywał we mnie co odjebałem z taką speszono-przestraszoną miną. heh, fajną minkę zrobił. No a tak poza tym, to jakieś mroczki itp też się zdarzają od czasu do czasu.
Mi na to pomaga kawa (najbardziej), herbata, kakao (w ogóle ciepłe napoje) no i słodycze ;)
Aha i zauważyłem, że najczęściej tak się dzieje jak sobie dopalam co jakiś czas.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.