Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
W zasadzie to legalizacja marihuany mi wisi.

Ja chciałbym jedyne testów dla pracowników sądów , prokuratury Policji i polityków .
Obowiązek obejmuje ojciec matka brat siostra syn córka wnuk i wnuczka!
raz na trzy miesiące

Do narkotyków dołączam również narkotyk TWARDY , - alkohol etylowy
Chce wiedzieć, który poseł głosuje nawalowy
W przypadku pozytywnego testu wszyscy z mocy prawa są zwolnieni z pracy

Nic więcej!

Doskonale wiem jak wygląda sytuacja!

Okaże się że , policja , sąd , i prokuratura nie pracują!
Sejm zamarł i nie ma kto psuć prawa!
Uwaga! Użytkownik Fantasticfru nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 22 / 0
cool pomysł bro. I po co nowy wątek?
  • 2129 / 31 / 0
Niektórzy są tak nawaleni, że nie potrafią nawet tego ukryć, jak tu, przykład posła Andrzeja Pałysa http://www.youtube.com/watch?v=JUqmqe44VBM
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2011 przez Kuba Powiatowy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 488 / 7 / 0
"Chcę zrobić dla naszego miasta Białegostoku następujące rzeczy. Zlikwidować całkowicie dla młodzieży alkohol, papierosy i narkotyki. Usprawnić w naszym Białymstoku komunikację miejską; miejską i dalekobieżną. Tak! Bo nasza komunikacja jest bardzo, bardzo słaba, bardzo zła. Otworzyć zakłady i miejsca pracy dla młodzieży i dla ludzi. Tak! I chcę bardzo, bardzo to zrobić. Usprawnić w naszym mieście, w całym, na całym Podlasiu, żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego"
  • 49 / / 0
Każdy pracownik najemny- urzędnik ( prokurator , sędzia , policjant, poseł itp) ma obowiązek poddać się badaniom okresowym.
Wiec przepis już jest .

Do przepisu tylko dodać , że badania okresowe mają zawierać badanie na obecność środków w organizmie takich , to a takich, (Wykaz uzupełniany na bieżąco , no bo może jakieś nowe dopalacze ) oraz używania alkoholu i nikotyny.
Wykrycie tych środków skutkuje zwolnieniem dyscyplinarnym, ze skutkiem natychmiastowym z wszystkich posad rządowych!:)
Uwaga! Użytkownik Fantasticfru nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 17 / 0
Kurwa, mam wrażenie że fantasticfru popierdoliły się fora.
Tutaj nie siejemy propagandy oraz utopijnych pomysłów tylko rozmawiamy na temat substancji psychoaktywnych.
Powidz mi i co miały by te testy zmienić ?
Ludzie są śmieszni, to tak jak wczoraj na tvnie było o tym że komendant z jednej jednostki wypisał upomnienie drugiemu zamiast mandatu za przekroczenie prędkości.
Policja to też jest w pewnym sensie firma, logiczne że swój swojemu nie będzie wpierdalał miny (chodz, coraz czesciej trafiają sie skurwysyny którzy wpierdolą mandat swojemu).
ALe na szczęście świat to dosyć małe miejsce, rok - dwa i sytuacje się odwracają.
Tak, że pamietajcie drodzy panowie Policjanci, aby swoim nie wpierdalać mandatu bo kij ma zawsze dwa końce :)
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.