Co jest tam najbardziej wartego uwagi? :-)
Hymmm, jeszcze wilce of kors. Ja osobiście lubię także serdeczniki, dobrze przygotowaną mulungu, Ilex guayusa, próbuj z ekstraktami Canavalia i Maconha, również Kanna zasługuje na uwagę. Ale oprócz wilców to raczej subtelne roślinki, się nie napalaj ;)
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
jeszcze po niczym nigdy nie miałem tak mocnego i długotrwałego kaca. nawet po olbrzymich ilościach wódki. pierwszego dnia po umierałem, ledwo do kuchni się doczołgałem napić, 3 dni byłem jeszcze mocno zjebany, a do formy wracałem właściwie dwa tygodnie. na pewno to kurestwo jest mocno wyniszczające i toksyczne w psychoaktywnych ilościach.
Ile musiałbym wypalić standardowych lufek, żeby poczuć coś; warto kupować?
Mam zakład z kumplem, nie jaram mj do matury także proszę o rzeczową odpowiedź :diabolic:
tyle razy szukałem i nic nie znalazłem :-( oczywiście poza mulungu
chociaż może sa fajne roślinki jeszcze nie opisane,np przy niebieskim lotosie się rozpisali dopiero po jego delegalizacji
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.