Co jest tam najbardziej wartego uwagi? :-)
Hymmm, jeszcze wilce of kors. Ja osobiście lubię także serdeczniki, dobrze przygotowaną mulungu, Ilex guayusa, próbuj z ekstraktami Canavalia i Maconha, również Kanna zasługuje na uwagę. Ale oprócz wilców to raczej subtelne roślinki, się nie napalaj ;)
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
jeszcze po niczym nigdy nie miałem tak mocnego i długotrwałego kaca. nawet po olbrzymich ilościach wódki. pierwszego dnia po umierałem, ledwo do kuchni się doczołgałem napić, 3 dni byłem jeszcze mocno zjebany, a do formy wracałem właściwie dwa tygodnie. na pewno to kurestwo jest mocno wyniszczające i toksyczne w psychoaktywnych ilościach.
Ile musiałbym wypalić standardowych lufek, żeby poczuć coś; warto kupować?
Mam zakład z kumplem, nie jaram mj do matury także proszę o rzeczową odpowiedź :diabolic:
tyle razy szukałem i nic nie znalazłem :-( oczywiście poza mulungu
chociaż może sa fajne roślinki jeszcze nie opisane,np przy niebieskim lotosie się rozpisali dopiero po jego delegalizacji
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.