(1S,15R,18S,19R,20S)-18-hydroksy-1,3,11,12,14,15,16,17,18,19,20,21-dodekahydrojohimbano-19-karboksylan metylu
https://pl.wikipedia.org/wiki/Johimbina
Czy ktos kto zna sie w temacie posiada wiedzie czy johimbine mozna mieszac np. mefedronem, amfetamina czy mialo by to malo pozytywne skutki dla serducha?? Bo wiadomo po takich rzeczach flaczeje a johimbina to w koncu lek na flaka :) czy lepiej nie probowac? No i ogolnie co o tej substancji mozna powiedziec bo wiele tutaj tematow o niej nie ma...
Nagi Twój umysł wśród Pierwszej Bramy Do Świata Magii!''
Nagi Twój umysł wśród Pierwszej Bramy Do Świata Magii!''
Jest mocna, hehe.
Przyznam od razu, że w kwestii wszelakich używek jestem raczej żółtodziobem.
Jednak jestem zainteresowana eksperymentami z ziołami. Zaczęłam od zakupienia yohimbiny w magicznym (wiadomo- afrodyzjak
Wiecie- jako nowa mam opory przed zażyciem jeszcze większej ilości. :-(
I tu moja prośba do was :) jeśli ktoś miał jakieś doświadczenia z tym środkiem, proszę aby się podzielił nimi. Jaką dawkę zażyliście, po jakim czasie działało, jakie mieliście odczucia. A może ktoś ma jakiś unikalny sposób na to zioło...:))
Pozdrawiam
doświadczenia czegoś innego, jakby to określić ...mistycznego
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.