(1S,15R,18S,19R,20S)-18-hydroksy-1,3,11,12,14,15,16,17,18,19,20,21-dodekahydrojohimbano-19-karboksylan metylu
https://pl.wikipedia.org/wiki/Johimbina
Czy ktos kto zna sie w temacie posiada wiedzie czy johimbine mozna mieszac np. mefedronem, amfetamina czy mialo by to malo pozytywne skutki dla serducha?? Bo wiadomo po takich rzeczach flaczeje a johimbina to w koncu lek na flaka :) czy lepiej nie probowac? No i ogolnie co o tej substancji mozna powiedziec bo wiele tutaj tematow o niej nie ma...
Nagi Twój umysł wśród Pierwszej Bramy Do Świata Magii!''
Nagi Twój umysł wśród Pierwszej Bramy Do Świata Magii!''
Jest mocna, hehe.
Przyznam od razu, że w kwestii wszelakich używek jestem raczej żółtodziobem.
Jednak jestem zainteresowana eksperymentami z ziołami. Zaczęłam od zakupienia yohimbiny w magicznym (wiadomo- afrodyzjak
Wiecie- jako nowa mam opory przed zażyciem jeszcze większej ilości. :-(
I tu moja prośba do was :) jeśli ktoś miał jakieś doświadczenia z tym środkiem, proszę aby się podzielił nimi. Jaką dawkę zażyliście, po jakim czasie działało, jakie mieliście odczucia. A może ktoś ma jakiś unikalny sposób na to zioło...:))
Pozdrawiam
doświadczenia czegoś innego, jakby to określić ...mistycznego
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.