(1S,15R,18S,19R,20S)-18-hydroksy-1,3,11,12,14,15,16,17,18,19,20,21-dodekahydrojohimbano-19-karboksylan metylu
https://pl.wikipedia.org/wiki/Johimbina
Czy ktos kto zna sie w temacie posiada wiedzie czy johimbine mozna mieszac np. mefedronem, amfetamina czy mialo by to malo pozytywne skutki dla serducha?? Bo wiadomo po takich rzeczach flaczeje a johimbina to w koncu lek na flaka :) czy lepiej nie probowac? No i ogolnie co o tej substancji mozna powiedziec bo wiele tutaj tematow o niej nie ma...
Nagi Twój umysł wśród Pierwszej Bramy Do Świata Magii!''
Nagi Twój umysł wśród Pierwszej Bramy Do Świata Magii!''
Jest mocna, hehe.
Przyznam od razu, że w kwestii wszelakich używek jestem raczej żółtodziobem.
Jednak jestem zainteresowana eksperymentami z ziołami. Zaczęłam od zakupienia yohimbiny w magicznym (wiadomo- afrodyzjak
Wiecie- jako nowa mam opory przed zażyciem jeszcze większej ilości. :-(
I tu moja prośba do was :) jeśli ktoś miał jakieś doświadczenia z tym środkiem, proszę aby się podzielił nimi. Jaką dawkę zażyliście, po jakim czasie działało, jakie mieliście odczucia. A może ktoś ma jakiś unikalny sposób na to zioło...:))
Pozdrawiam
doświadczenia czegoś innego, jakby to określić ...mistycznego
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.