Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 59 / 2 / 0
Elo paliliscie kiedyś „ruskie wiadro”? Butelkę tniesz jak na na normalne tylko oklejasz taśma i przyklejasz jednorazówkę, dym zaciąga sie wkładając rękę do butelki i zaciągasz powoli reklamówka :p u mnie mówią na to „ruska” lub „ruskie wiadro”
  • 2534 / 596 / 0
Słyszałem raczej nazwę "nietoperz". Wg mnie zdecydowanie lepsze wiadro lub wodospad.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
a u mnie się mówiło rękaw, ale to nie to przjebanie co wiadro, bo butelka ci nie wpycha dymu głęboko jak w wiadrze
  • 51 / 3 / 0
11 lipca 2019Aqq420 pisze:
To prawda ze jak sie skręci zielsko w gilzę i nie wyciągniesz filterka to słabo kopie? Słyszałem tak i jak skręcałem w gilzę (jak nie było bletek) to zawsze filterek wyciągałem i robiłem tipa w miejsce gąbki
Uważam że nie ma różnicy. Kręce ręcznie szlugi wiec zawsze mam bawełniane filterki przy sobie i używam ich do :skret: od dłuższego czasu . Fajne są teraz specjalne filtry z węglem aktywnym ale wydaje mi się że zmieniają trochę smak.
  • 181 / 13 / 0
Są jakieś mocniejsze metody jarania od wiadra? Pomijając waporyzacje bo dopiero jutro mi dochodzi.
  • 59 / 2 / 0
Ktoś tu kiedyś pisał, ze dobrze spalona lufa klepie lepiej niż wiadro :p
  • 12483 / 2425 / 0
Potwierdzam - ostatnio musiałem zapalić z lufy i klepie zaskakująco mocno. Właściwie moc taka sama, jak z bonga - tylko dużo mniej przyjemnie.
  • 2104 / 465 / 37
Lufy są dobre do mixów, wtedy łatwiej kontrolować ilość, no i generalnie łatwiej po kwasie czy DXM zapalić lufę niż skręcić blanta czy zmajstrować wiadro. Do palenia solo wiadro czy bongo jest dużo lepsze, nie lecą komety i zwyczajnie jest przyjemniej. Nawet blant jest lepszy, chyba że ktoś za długo go trzyma i marnuje temat.
Lubisz koks?
  • 48 / 6 / 0
Polecam się nieźle zbakać, włączyć teledysk z naszą ulubioną muzyką i odwrócić wzrok tak żeby muzyka z teledyskiem się rozmazała.
Można zobaczyć niewyobrażalne obrazy, najlepsze efekty są po ciemku. Polecam
  • 12483 / 2425 / 0
Czy u Was też tak krucho z paleniem? Ja próbuję od 2 tygodni coś załatwić, ale takiej pustki dawno nie było. Na szczęście przystopowałem nieco ze spożyciem więc jakiś tam zapas jest.
Gdyby Indica była w aptekach, byłbym skłonny przepłacić niemiłosiernie.
Zablokowany
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.