Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 58 / 13 / 0
Coś ciekawego w wlkp teraz? Przerwa była a coś mnie naszła chęć w weekend zatańczyć ;D
  • 153 / 14 / 0
Ja się naciąłem trzy razy - różowe diamenty, blado różowe domino i granatowe tesle. Żadne z nich nie działały, no może tesla na 30 minut. Mimo że ładowała się obiecująco
  • 2807 / 364 / 0
28 lipca 2020Abcd93 pisze:
Ja się naciąłem trzy razy - różowe diamenty, blado różowe domino i granatowe tesle. Żadne z nich nie działały, no może tesla na 30 minut. Mimo że ładowała się obiecująco
Miałem to samo z testami i z domino 0 działania. Ale ostatnio trafiły mi się Bugatti to byla klasa sama w sobie :)
  • 65 / 6 / 0
Jak będziecie brać piguły to przyjrzyjcie się dokładnie z bliska czy mają takie mleczno białe kropki. Zawsze jak miałem legitnie krążki na emce to miały właśnie te kropki.
  • 22 / 1 / 0
dobry

pisze z pytaniem dot. rozowe FC Barcelona i Boss elchapo jakies info ?
od siebie dodam zielone granaty robia konkretnie, trojkaty ze znakiem egipskim z przedzialkiem z tylu rowniez hardo ...
No Pain No gain
  • 2538 / 215 / 0
Czerwony redbull z delfinkiem? Kojarzy ktoś?

Fuzja - D5

PROSZĘ O SCALENIE. Brązowe czaski z przedziałkiem? (Nie nadruk a cała piguła uformowana w czaszczke) wie ktoś coś?
  • 68 / 7 / 0
08 września 2020Marcinx66 pisze:
dobry

pisze z pytaniem dot. rozowe FC Barcelona i Boss elchapo jakies info ?
od siebie dodam zielone granaty robia konkretnie, trojkaty ze znakiem egipskim z przedzialkiem z tylu rowniez hardo ...
Różowa Barcelona całkiem spoko, zawartość gdzieś w okolicach 200mg, faza raczej lekko pobudzająca niż rozlewajaca
  • 2538 / 215 / 0
Jakimi subatancjami najczęściej fałszują/dosypują do pixów? Czy MDMA poczuję w dawce ok 50 mg? Będę jadł pierwszy raz i się obawiam jak zareaguje. Czy MDMA jest bardziej niebezpieczne od 3/4 cmc lub amfetaminy? Duża zwała po 1 razowym wzięciu? Czy na zjazd mogę się wspomóc opio? (PST). Tolerkę na stimy mam niską, ok gram chlorowca starczy na kilka godzin zabawy, jeśli to ma jakieś znaczenie.
  • 232 / 15 / 0
Emka teraz jest taka tania, że nie ma sensu w ogóle mieszać jej z czymkolwiek. Co do dawki: masa ciała *1.5. Bezpieczniejsze od fety/klefa/mefa, Zjazd - ciężko powiedzieć, jeden nie będzie miał, a drugi nie będzie w stanie wstać z łóżka przez cały dzień
  • 65 / 6 / 0
18 września 2020chlorekturbokofeiny pisze:
Jakimi subatancjami najczęściej fałszują/dosypują do pixów? Czy MDMA poczuję w dawce ok 50 mg? Będę jadł pierwszy raz i się obawiam jak zareaguje. Czy MDMA jest bardziej niebezpieczne od 3/4 cmc lub amfetaminy? Duża zwała po 1 razowym wzięciu? Czy na zjazd mogę się wspomóc opio? (PST). Tolerkę na stimy mam niską, ok gram chlorowca starczy na kilka godzin zabawy, jeśli to ma jakieś znaczenie.
Jeżeli nie będziesz dorzucać oraz jak nie masz przetyranego mózgu substancjami działającymi na serotonine to zwała będzie znikoma. Może pojawić się miły afterglow na drugi dzień.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.