Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
28 lipca 2020Abcd93 pisze: Ja się naciąłem trzy razy - różowe diamenty, blado różowe domino i granatowe tesle. Żadne z nich nie działały, no może tesla na 30 minut. Mimo że ładowała się obiecująco
pisze z pytaniem dot. rozowe FC Barcelona i Boss elchapo jakies info ?
od siebie dodam zielone granaty robia konkretnie, trojkaty ze znakiem egipskim z przedzialkiem z tylu rowniez hardo ...
Fuzja - D5
PROSZĘ O SCALENIE. Brązowe czaski z przedziałkiem? (Nie nadruk a cała piguła uformowana w czaszczke) wie ktoś coś?
08 września 2020Marcinx66 pisze: dobry
pisze z pytaniem dot. rozowe FC Barcelona i Boss elchapo jakies info ?
od siebie dodam zielone granaty robia konkretnie, trojkaty ze znakiem egipskim z przedzialkiem z tylu rowniez hardo ...
18 września 2020chlorekturbokofeiny pisze: Jakimi subatancjami najczęściej fałszują/dosypują do pixów? Czy MDMA poczuję w dawce ok 50 mg? Będę jadł pierwszy raz i się obawiam jak zareaguje. Czy MDMA jest bardziej niebezpieczne od 3/4 cmc lub amfetaminy? Duża zwała po 1 razowym wzięciu? Czy na zjazd mogę się wspomóc opio? (PST). Tolerkę na stimy mam niską, ok gram chlorowca starczy na kilka godzin zabawy, jeśli to ma jakieś znaczenie.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.