Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1285 / 30 / 0
j.w ja osobiście od dni kilkunastu łykam benzo jak cukierki a tolerancja wygląda mniej więcej tak
aby poczuć rekreacyjne działanie -
klony 8-10mg
lorafen - 10mg
noctofer - 3mg
sedam 30-36mg
od jutra przestaje jeść benzo bo mam coraz bardziej pociętą pamięć i kłopoty z zasypianiem, pyzatym obawiam się jeszcze większego uzależnienia niż mam teraz, choć muszę przyznać że benzodiazepiny są zajebiste zwłaszcza jak się człowiek trochę wyrobi + trochę piracetamu z kawką i dzień jak z bajki bez większych dziur. Zastanawiam się ile czasu musi upłunżć aby tolerancja spadła do 0. A jak jest z tym u was?

teraz jestem po 30mg bromazepamu 1mg lormetazepamu i 2 szklankach sake :)
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 25 / 0
Zerową. Zjem 1mg klona i jestem ujebany. Tak samo 10mg Relanium.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
jakieś 3 miechy temu zjadłem dwa signopamy. Było fajnie, pozytywne nastawienie ,dobry humor. Na drugi dzień nie podziałały już nawet 4 i na następny też :-(
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
tak samo u mnie tolerancja na benzo zapierdala w górę bardzo szybko, a spada kurewsko wolno już nie raz robiłem 1-2 tygodniowe przerwy i niewiele mniej ,musiałem zjeść aby podziałało jak należy. Natomist kiedy jadłem swoje pierwsze benzodiazepiny wystarczyły dawki zalecane na ulotkach. Stare dzieje. Zresztą przerwę robie od jutra, dziś 2mg noctoferu klon dwójka i 2 szklanki wina. W poniedziałek będzie łatwiej, bo wieczorem po robocie na budowie będę styrany i łatwiej będzie zasnąć bez benzodiazepiny. po leniwej niedzieli nie dałbym rady

Wm jadłeś bardzo egzotyczne benzo, chętnie bym kiedyś skosztował :)
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
w sumie nie jadlem tego duzo ;) ale 15mg rolek dziala milo
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: demo'NiC »
Po dłuższej przerwie mogę od 10-15 mg rolek zaczynać, ale rośnie zajebiście szybko =\\\
Drugiego dnia mogę niemal podwajać dawkę =\\
Uwaga! Użytkownik demo'NiC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="ksionc"]
Wm jadłeś bardzo egzotyczne benzo, chętnie bym kiedyś skosztował ]
Dostałem "w spadku" po babci 12 tabletek. Po relanium byłem spokojny, po signopamie wesoły
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1111 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Maksymalną. Jak już wpadnę, to czasemi nie czuję i 12mg clonazepamu. Kiedy spada mi toleracja, nawet po bardzo długiej przerwie muszę wziąć co najmniej 15mg diazepamu czy 6mg clonazepamu, żeby cokolwiek poczuć (a zaznaczam, że właściwie niczego nie brałam nigdy, żeby się "zajebać" - oczekuję subtelnych efektów, które przekierują system poznawczy).
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 369 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
Dziwne porównanie "15 diazepamu czy 6 klonazepamu".
  • 1111 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Kurde, Timeless, czy musisz zawsze sprawdzać wszystkich pod kątem wiedzy? Sądzisz, że nie widziałam żadnej tabelki z benzo? Teoretycznie 1 mg clonazepamu powinien działać mniej więcej tak, jak 15mg diazepamu. W praktyce jest różnie: na mnie to klony praktycznie przestały działać. Vale
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
ODPOWIEDZ
Newsy
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy

Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.

Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone

Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.