Wszyscy Od dzisiaj wrocil Król , to znaczy od dzisiaj kazdy ma mowic na Nofa ELWIS PEZJLEJ
bo ten huj sie od tego gowna przekrecil ale nie bujta sie bo wlasnie powrocil z wielkim wybuchem
hahaha
Elwis , tylko nie przesadzaj z tym pudrem podskornie bo bedziesz mial takie gorki na lapach od tego tynku jak ja od oksykondona . A na plucach tez USG mi wykazalo ze jestem kyrwa laciaty od srodka jak krowa Milka.
jak puszcze resoraka po rekach to w dol i w gore jedzie, ale sie skurwysyn nie zwala bo mam koleiny jak huj.
PS: UWAGA Król Opiatów POWRACA.
PSS: przperaszam nof, ale kurwa dzisiaj chyba mi jakie krasnoludki do miski ze sniadaniem jakiego DMXa dodali albo inne Ronsony smiechowe , hohoho oh kurwa lepiej spierdalam po metadon bo pozniej bede smutny jechal po poludniu jak smutny zygmunt na jarmark ze zdechlymi kurczokami.
Z tego co wiem to w polsce tego nie ma. Wogóle polska to gówniany kraj, nie ma opioidów, jedyne co to morfina... I to na Rp.w :/
Daf ---> izolacja ----> utlenianie ----->izolacja ---->demetylacja -----> izolacja, A to wszystko przy substratach <1g
Jak wam sie z daf uda wuciagnac kode z dużą wyd. to juz bedzie wielki sukces.....
W sumie to dobrze, że bawisz się w tak słabe opiaty, a nie w mocne .
Prawdziwy heroinista , jak go zapytałem dzisiaj o oksymorfon, to zaśmiał mi się w twarz i powiedział,, To jak porównanie jednego kufla piwa, do litra wódki".
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.