Wszyscy Od dzisiaj wrocil Król , to znaczy od dzisiaj kazdy ma mowic na Nofa ELWIS PEZJLEJ
bo ten huj sie od tego gowna przekrecil ale nie bujta sie bo wlasnie powrocil z wielkim wybuchem
hahaha
Elwis , tylko nie przesadzaj z tym pudrem podskornie bo bedziesz mial takie gorki na lapach od tego tynku jak ja od oksykondona . A na plucach tez USG mi wykazalo ze jestem kyrwa laciaty od srodka jak krowa Milka.
jak puszcze resoraka po rekach to w dol i w gore jedzie, ale sie skurwysyn nie zwala bo mam koleiny jak huj.
PS: UWAGA Król Opiatów POWRACA.
PSS: przperaszam nof, ale kurwa dzisiaj chyba mi jakie krasnoludki do miski ze sniadaniem jakiego DMXa dodali albo inne Ronsony smiechowe , hohoho oh kurwa lepiej spierdalam po metadon bo pozniej bede smutny jechal po poludniu jak smutny zygmunt na jarmark ze zdechlymi kurczokami.
Z tego co wiem to w polsce tego nie ma. Wogóle polska to gówniany kraj, nie ma opioidów, jedyne co to morfina... I to na Rp.w :/
Daf ---> izolacja ----> utlenianie ----->izolacja ---->demetylacja -----> izolacja, A to wszystko przy substratach <1g
Jak wam sie z daf uda wuciagnac kode z dużą wyd. to juz bedzie wielki sukces.....
W sumie to dobrze, że bawisz się w tak słabe opiaty, a nie w mocne .
Prawdziwy heroinista , jak go zapytałem dzisiaj o oksymorfon, to zaśmiał mi się w twarz i powiedział,, To jak porównanie jednego kufla piwa, do litra wódki".
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.