Wszyscy Od dzisiaj wrocil Król , to znaczy od dzisiaj kazdy ma mowic na Nofa ELWIS PEZJLEJ
bo ten huj sie od tego gowna przekrecil ale nie bujta sie bo wlasnie powrocil z wielkim wybuchem
hahaha
Elwis , tylko nie przesadzaj z tym pudrem podskornie bo bedziesz mial takie gorki na lapach od tego tynku jak ja od oksykondona . A na plucach tez USG mi wykazalo ze jestem kyrwa laciaty od srodka jak krowa Milka.
jak puszcze resoraka po rekach to w dol i w gore jedzie, ale sie skurwysyn nie zwala bo mam koleiny jak huj.
PS: UWAGA Król Opiatów POWRACA.
PSS: przperaszam nof, ale kurwa dzisiaj chyba mi jakie krasnoludki do miski ze sniadaniem jakiego DMXa dodali albo inne Ronsony smiechowe , hohoho oh kurwa lepiej spierdalam po metadon bo pozniej bede smutny jechal po poludniu jak smutny zygmunt na jarmark ze zdechlymi kurczokami.
Z tego co wiem to w polsce tego nie ma. Wogóle polska to gówniany kraj, nie ma opioidów, jedyne co to morfina... I to na Rp.w :/
Daf ---> izolacja ----> utlenianie ----->izolacja ---->demetylacja -----> izolacja, A to wszystko przy substratach <1g
Jak wam sie z daf uda wuciagnac kode z dużą wyd. to juz bedzie wielki sukces.....
W sumie to dobrze, że bawisz się w tak słabe opiaty, a nie w mocne .
Prawdziwy heroinista , jak go zapytałem dzisiaj o oksymorfon, to zaśmiał mi się w twarz i powiedział,, To jak porównanie jednego kufla piwa, do litra wódki".
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.