Wszyscy Od dzisiaj wrocil Król , to znaczy od dzisiaj kazdy ma mowic na Nofa ELWIS PEZJLEJ
bo ten huj sie od tego gowna przekrecil ale nie bujta sie bo wlasnie powrocil z wielkim wybuchem
hahaha
Elwis , tylko nie przesadzaj z tym pudrem podskornie bo bedziesz mial takie gorki na lapach od tego tynku jak ja od oksykondona . A na plucach tez USG mi wykazalo ze jestem kyrwa laciaty od srodka jak krowa Milka.
jak puszcze resoraka po rekach to w dol i w gore jedzie, ale sie skurwysyn nie zwala bo mam koleiny jak huj.
PS: UWAGA Król Opiatów POWRACA.
PSS: przperaszam nof, ale kurwa dzisiaj chyba mi jakie krasnoludki do miski ze sniadaniem jakiego DMXa dodali albo inne Ronsony smiechowe , hohoho oh kurwa lepiej spierdalam po metadon bo pozniej bede smutny jechal po poludniu jak smutny zygmunt na jarmark ze zdechlymi kurczokami.
Z tego co wiem to w polsce tego nie ma. Wogóle polska to gówniany kraj, nie ma opioidów, jedyne co to morfina... I to na Rp.w :/
Daf ---> izolacja ----> utlenianie ----->izolacja ---->demetylacja -----> izolacja, A to wszystko przy substratach <1g
Jak wam sie z daf uda wuciagnac kode z dużą wyd. to juz bedzie wielki sukces.....
W sumie to dobrze, że bawisz się w tak słabe opiaty, a nie w mocne .
Prawdziwy heroinista , jak go zapytałem dzisiaj o oksymorfon, to zaśmiał mi się w twarz i powiedział,, To jak porównanie jednego kufla piwa, do litra wódki".
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.