Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 2814 / 365 / 0
14 lipca 2021Migomat pisze:
Dostałem alprox 0,5 mg ale to trochę mało powiedziała mi żeby brać to doraźnie, chciał bym wwyciagnać więcej jak powiem rodzinnemu jakaś ściema ze już to dostałem ale gdzieś zgubiłem kupiłem w aptece wsiadałem do samochodu i chyba wypadło mi z kieszeni albo miałem dziurawą torbę a napchalem tam od góry jeszcze pampersy bo brałem dla babci przy okazji jak byłem w aptece i gdzieś po drodze zgubiłem a mogę mu podać kod na e receptę zrealizowaną jakby nie chciał uwierzyć że psychuszka mi to przepisała to wypisze mi jeszcze raz bez problemu ? czy z taką bajką lepiej wrócić do psychuszki? i pytanie czy jeszcze raz by mi wypisała wolał bym 30tb 1mg ale już zadowole się dwoma 0,5mg jak powiecie że lepiej nie mówić nic o 1mg macie pomysły na lepszą ściema tylko nie takie że pies zjadł mi całe opakowanie XD.
Ja tam nie mam problemu żeby Alpre dostać od rodzinnego :) kilka dni temu byłem i 2opakowania 2mg bez żadnego problemu :) ale że biorę doraźnie na noc 1mg to będzie zapas na bardzo długi czas
  • 105 / 26 / 0
Jak wygląda taka sprawa z wystawieniem przez lekarza dokumentu o stosowaniu benzo? Dużo lekarzy internetowo wymaga tego żeby wgl pomyśleć o wystawieniu. Drugi raz w życiu już ogarnąłem sobie opakowanie 0.5 alpry no i w sumie fajnie było by trzymać coś takiego w swojej apteczce na zjazdy, ale zarzucane tam w dawce 2mg raz czy dwa na tydzień to znika to fest szybko. Zdobyłem takie zaświadczenie parę lat temu na mph i do dziś mam spokój, takim też bym nie pogardził. Posiada ktoś taki glejt? Jak wygląda taka impreza?
  • 1537 / 197 / 0
co rodzinny to inny , moj np na słowo benzo dostaje gorączki i nie ma szans na wypisanie
  • 2814 / 365 / 0
15 lipca 2021Brutalny pisze:
co rodzinny to inny , moj np na słowo benzo dostaje gorączki i nie ma szans na wypisanie
Czy ja wiem .. ja niezależnie od lekarza nie mam problemu by dostać jakikolwiek lek .. może niestety przez fakt ciężkiej przewlekłej nieuleczalnej choroby.. ?
  • 113 / 29 / 0
Za co lubicie alprazolam? Na przykład bardziej niż klony? Obie substancje inne zupełnie, ale jestem ciekawa czemu bierzecie akurat alprazolam? A może raz xanik raz klonik?
narkomanka, lekomanka, artystka, istota duchowa
  • 349 / 102 / 0
15 lipca 2021sclero2014 pisze:
Czy ja wiem .. ja niezależnie od lekarza nie mam problemu by dostać jakikolwiek lek .. może niestety przez fakt ciężkiej przewlekłej nieuleczalnej choroby.. ?
No kurwa niemożliwe. Dostajesz leki bo ich potrzebujesz a ludzie którzy chcą ćpać mają problemy. Po kij w ogóle to pisać.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 2814 / 365 / 0
15 lipca 2021sisi88 pisze:
Za co lubicie alprazolam? Na przykład bardziej niż klony? Obie substancje inne zupełnie, ale jestem ciekawa czemu bierzecie akurat alprazolam? A może raz xanik raz klonik?
Akurat próbowałem klona kilka razy i niestety nawet w sporych dawkach nawet ani troche nie zadziałał na mnie . A alprazolam mimo już tolerancji dalej 1mg coś tam robi :) więc odpowiedź prosta
  • 2814 / 365 / 0
15 lipca 2021szufladziarz pisze:
No kurwa niemożliwe. Dostajesz leki bo ich potrzebujesz a ludzie którzy chcą ćpać mają problemy. Po kij w ogóle to pisać.
No to masz odpowiedź dlaczego nie chcą co niektórym przepisywać chociaż alpry nie zależnie od wymyślonej historii
  • 1106 / 221 / 0
Akurat próbowałem klona kilka razy i niestety nawet w sporych dawkach nawet ani troche nie zadziałał na mnie . A alprazolam mimo już tolerancji dalej 1mg coś tam robi :) więc odpowiedź prosta
To można powiedzieć, że mam wręcz odwrotnie :)
15 lipca 2021sisi88 pisze:
A może raz xanik raz klonik?
Tak właśnie mniej więcej, od alpry potrzebuje dłuższych przerw, bo u mnie powyżej 2mg nie ma już nic więcej i dochodząc do tego momentu przekraczam granicę, po której cokolwiek czuć. Zresztą z większością benzo mam podobnie, dlatego co trochę biorę coś innego, natomiast po wyzerowaniu tolerki powiedziałbym, że jednak alpra, później rolki i dopiero następne klony (chociaż bym się zastanowił, czy ewentualnie pomiędzy może jeszcze midas i lorek, natomiast klon najdłużej potrafi na mnie jakoś oddziaływać i tracić najmniej z działania terapeutycznego).
  • 113 / 29 / 0
Ja taką granicę mam z klonami. Nie opłaca mi się brać ich za dużo, bo zwyczajnie szkoda towaru, a wchodzą jeden za drugim XD Staram się zawsze pilnować tolerki 1-2klony i 1mg alpry, która ma dla mnie specyficzne działanie i raczej stosuje stricte terapeutycznie. Natomiast zaciekawiłam się lorkami, nie miałam zbyt dużo do czynienia, a wpadło opakowanko i z tego co kojarzę (brałam raz XD) to bardzo przyjemne benzo, tylko chyba długodziałające? Mam na myśli, że nie daje instant kopa jak xan czy klon?
narkomanka, lekomanka, artystka, istota duchowa
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?