14 lipca 2021Migomat pisze: Dostałem alprox 0,5 mg ale to trochę mało powiedziała mi żeby brać to doraźnie, chciał bym wwyciagnać więcej jak powiem rodzinnemu jakaś ściema ze już to dostałem ale gdzieś zgubiłem kupiłem w aptece wsiadałem do samochodu i chyba wypadło mi z kieszeni albo miałem dziurawą torbę a napchalem tam od góry jeszcze pampersy bo brałem dla babci przy okazji jak byłem w aptece i gdzieś po drodze zgubiłem a mogę mu podać kod na e receptę zrealizowaną jakby nie chciał uwierzyć że psychuszka mi to przepisała to wypisze mi jeszcze raz bez problemu ? czy z taką bajką lepiej wrócić do psychuszki? i pytanie czy jeszcze raz by mi wypisała wolał bym 30tb 1mg ale już zadowole się dwoma 0,5mg jak powiecie że lepiej nie mówić nic o 1mg macie pomysły na lepszą ściema tylko nie takie że pies zjadł mi całe opakowanie XD.
15 lipca 2021Brutalny pisze: co rodzinny to inny , moj np na słowo benzo dostaje gorączki i nie ma szans na wypisanie
15 lipca 2021sclero2014 pisze:Czy ja wiem .. ja niezależnie od lekarza nie mam problemu by dostać jakikolwiek lek .. może niestety przez fakt ciężkiej przewlekłej nieuleczalnej choroby.. ?15 lipca 2021Brutalny pisze: co rodzinny to inny , moj np na słowo benzo dostaje gorączki i nie ma szans na wypisanie
15 lipca 2021sisi88 pisze: Za co lubicie alprazolam? Na przykład bardziej niż klony? Obie substancje inne zupełnie, ale jestem ciekawa czemu bierzecie akurat alprazolam? A może raz xanik raz klonik?
15 lipca 2021szufladziarz pisze:No kurwa niemożliwe. Dostajesz leki bo ich potrzebujesz a ludzie którzy chcą ćpać mają problemy. Po kij w ogóle to pisać.15 lipca 2021sclero2014 pisze:Czy ja wiem .. ja niezależnie od lekarza nie mam problemu by dostać jakikolwiek lek .. może niestety przez fakt ciężkiej przewlekłej nieuleczalnej choroby.. ?15 lipca 2021Brutalny pisze: co rodzinny to inny , moj np na słowo benzo dostaje gorączki i nie ma szans na wypisanie
15 lipca 2021sclero2014 pisze: Akurat próbowałem klona kilka razy i niestety nawet w sporych dawkach nawet ani troche nie zadziałał na mnie . A alprazolam mimo już tolerancji dalej 1mg coś tam robi :) więc odpowiedź prosta
15 lipca 2021sisi88 pisze: A może raz xanik raz klonik?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.