Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 349 / 102 / 0
Taa profil działania kompletnie inny. U mnie nawet jeden radler psuje chill
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 171 / 25 / 0
Alprazolam u mnie zajmuje 4 miejsce wśród najlepszych benzo w mojej subiektywnej opinii, tylko przez połączenie z alkoholem.
Inaczej jest totalny brak rekreacji i chęci na zażywanie. Nie mój profil działania.
Za to z etanolem wbija ta "odwaga" i brak krępacji na rozmowe o zdecydowanej większości tematów.
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 266 / 0
jestem na 4 mg i popijam piwko, jest pięknie, jezscze się zjarałem, pozdrawiam wszystkich alpiarzy <3 TO JEST TO XD
  • 592 / 82 / 0
13 lipca 2021OCPiller pisze:
Alprazolam u mnie zajmuje 4 miejsce wśród najlepszych benzo w mojej subiektywnej opinii, tylko przez połączenie z alkoholem.
Inaczej jest totalny brak rekreacji i chęci na zażywanie. Nie mój profil działania.
Za to z etanolem wbija ta "odwaga" i brak krępacji na rozmowe o zdecydowanej większości tematów.
Mam podobne zdanie, wrzucilem niedawno 2mg xanaxu niby cos tam nie spowolnilo ale bez szalu jakos tak nie poczulem tego alprowego dzialania, mam jeszcze tego troche i afobamu moze zmienie zdanie
Jestem dość trudny.
  • 2876 / 266 / 0
bo alpry trzeba mieć zjedzonej trochę i wteyd działanie się zmienia, ja już niestety po przebiegu i działa jakbym był supermanem
  • 1037 / 245 / 0
Dostałem alprox 0,5 mg ale to trochę mało powiedziała mi żeby brać to doraźnie, chciał bym wwyciagnać więcej jak powiem rodzinnemu jakaś ściema ze już to dostałem ale gdzieś zgubiłem kupiłem w aptece wsiadałem do samochodu i chyba wypadło mi z kieszeni albo miałem dziurawą torbę a napchalem tam od góry jeszcze pampersy bo brałem dla babci przy okazji jak byłem w aptece i gdzieś po drodze zgubiłem a mogę mu podać kod na e receptę zrealizowaną jakby nie chciał uwierzyć że psychuszka mi to przepisała to wypisze mi jeszcze raz bez problemu ? czy z taką bajką lepiej wrócić do psychuszki? i pytanie czy jeszcze raz by mi wypisała wolał bym 30tb 1mg ale już zadowole się dwoma 0,5mg jak powiecie że lepiej nie mówić nic o 1mg macie pomysły na lepszą ściema tylko nie takie że pies zjadł mi całe opakowanie XD.
  • 2876 / 266 / 0
cudowny pomysł XDD na pewno przejdzie

i w ogóle pierdol to, zakładaj kominiarę i o zenki dwójki od razu dziaduj, po co jakieś dziecięce dawki
  • 1537 / 197 / 0
mi akurat alprazolam w dawce 1mg fajnie pomaga , jak się mega źle czułem a miałem impreze rodzinną na która musiałem iśc powiedzmy, wypilem kubek kawy i 1mg alpry i zajebiście mnie trzymało , jakoś tak siedziałem poprostu 'grzecznie' jak nie ja i mnie nie nosiło ..

a innym razem po jedzeniu dawek 0,25mg codziennie przez tydzien a potem wypicie paru piw i wyjęciu połowek (0,5mg ) wyciszyło i zajebiście znieczuliło , na nie alpra działa lux ( zazwyczaj przyjmuje alprox/alpragen ale i frontin z czech miło wspominam bardzo dobrze działał i szybko, jestem osobom która tylko kilka razy od kiedy jem alpre zjadła więcej niz 2mg w ciągu dobry bo boję się wjebania a jako , ze mam zaburzenia lękowe to 0,5 mg / doba daje rade albo to placebo ale pomaga, nie chce sie wjebać w duze dawki
  • 1037 / 245 / 0
420 pytam serio a ty robisz sobie jaj, jak masz komin do dawaj na aptekę w nocy i wytargaj apry dla całego forum tylko 0,5 mg nie bierz szkoda mniejsza w torbie, bierz tylko dwójki z oznaczeniem xanax XD, nie wiem powiem że gdzieś mi wypadło to odmalowanie bo byłem w spodniach roboczych a tam mam kieszeń na boku zapinaną na rzep i jak wsiadałem to mi wypadło.
  • 4965 / 870 / 0
Ale ten czas po alprze zapierdala, dopiero wzialem 2mg a tu już 3h minęły. Do tego to gastro po benzo jak po niczym innym, zamówiłem kebaba.
Zablokowany
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.