Nos zmasakrowało jak mef, ale czy to faktycznie to?
Ja już po prostu ćpam bardzo okazjonalnie, wcale wręcz. Swoje ''lata tygrysa'' mam już za sobą, ale mogłabym być specjalistą ds.amfetaminy jeśli chodzi o stimy, po tylu latach ile to brałam
Ale fakt, jak czasem słyszę albo widzę, co ludzie ćpają to aż mnie mrozi xd też mi się mocno grono znajomych skurczyło odkąd przestałam pić alkohol całkowicie, ale znajome ćpuny mówią, że są momenty, że ciężko o coś dobrego. Ale kurde, czy klefedron to jest dobry stymulant? Bo nie sądzę, mam do niego bardzo średnie podejście, daje inne efekty niż mefedron, mniej ''serotoninowe''. Jest po tym takie ''puste'' pobudzenie, bez zbytniej euforii. Przynajmniej to pamiętam sprzed paru lat jak miałam okazję tego konkretnie spróbować.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.