Nos zmasakrowało jak mef, ale czy to faktycznie to?
Teraz tyle ludzi taki syf wciąga że niejeden by był szczęśliwy mając coś takiego xD
Ja już po prostu ćpam bardzo okazjonalnie, wcale wręcz. Swoje ''lata tygrysa'' mam już za sobą, ale mogłabym być specjalistą ds.amfetaminy jeśli chodzi o stimy, po tylu latach ile to brałam
Ale fakt, jak czasem słyszę albo widzę, co ludzie ćpają to aż mnie mrozi xd też mi się mocno grono znajomych skurczyło odkąd przestałam pić alkohol całkowicie, ale znajome ćpuny mówią, że są momenty, że ciężko o coś dobrego. Ale kurde, czy klefedron to jest dobry stymulant? Bo nie sądzę, mam do niego bardzo średnie podejście, daje inne efekty niż mefedron, mniej ''serotoninowe''. Jest po tym takie ''puste'' pobudzenie, bez zbytniej euforii. Przynajmniej to pamiętam sprzed paru lat jak miałam okazję tego konkretnie spróbować.
jeśli chodzi o działanie to coś jak ecstasy a feta. raczej spowolnienie. chęć zajęcia się czymś, wena twórcza. szczekoscisk(a rzadko mi sie zdarza). raczej bez uczucia miłości do wszystkich wokół. jest to zielonkawe i sproszkowane. i najważniejsza sprawa wciągnąłem naprawdę niewielką ilość. może 0,1/0,2g(a tolerka jakaś tam jest) zadziałało bardzo mocno. bardzo też silnie na serducho i oddychanie po jakimś czasie, pierwszy raz w życiu aż tak. nie piecze w nos tak mocno jak typowy mef. nie wiem czy to mogą być jakieś dopalacze, czy jakieś dziwne połączenia, zanieczyszczony shit?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.