Nos zmasakrowało jak mef, ale czy to faktycznie to?
Teraz tyle ludzi taki syf wciąga że niejeden by był szczęśliwy mając coś takiego xD
Ja już po prostu ćpam bardzo okazjonalnie, wcale wręcz. Swoje ''lata tygrysa'' mam już za sobą, ale mogłabym być specjalistą ds.amfetaminy jeśli chodzi o stimy, po tylu latach ile to brałam
Ale fakt, jak czasem słyszę albo widzę, co ludzie ćpają to aż mnie mrozi xd też mi się mocno grono znajomych skurczyło odkąd przestałam pić alkohol całkowicie, ale znajome ćpuny mówią, że są momenty, że ciężko o coś dobrego. Ale kurde, czy klefedron to jest dobry stymulant? Bo nie sądzę, mam do niego bardzo średnie podejście, daje inne efekty niż mefedron, mniej ''serotoninowe''. Jest po tym takie ''puste'' pobudzenie, bez zbytniej euforii. Przynajmniej to pamiętam sprzed paru lat jak miałam okazję tego konkretnie spróbować.
jeśli chodzi o działanie to coś jak ecstasy a feta. raczej spowolnienie. chęć zajęcia się czymś, wena twórcza. szczekoscisk(a rzadko mi sie zdarza). raczej bez uczucia miłości do wszystkich wokół. jest to zielonkawe i sproszkowane. i najważniejsza sprawa wciągnąłem naprawdę niewielką ilość. może 0,1/0,2g(a tolerka jakaś tam jest) zadziałało bardzo mocno. bardzo też silnie na serducho i oddychanie po jakimś czasie, pierwszy raz w życiu aż tak. nie piecze w nos tak mocno jak typowy mef. nie wiem czy to mogą być jakieś dopalacze, czy jakieś dziwne połączenia, zanieczyszczony shit?
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.