Usypia się dobrze, ale człowiek cały czas zaspany na drugi dzień.
Tak zacząłem moją znajomość z mirtą, jak to „wg.” Was wygląda? da radę, czy coś trzeba zmienić?
Jutro idę do lekarza i spróbuję dostać ten lek. Bardzo się po tym tyje? Na samej olanzapinie ważę już 120kg :/
orientuje się ktoś czy mirtazapina spłyca emocję lub pogłębia anhedonię ? Wcześniej przez 3 miesiące brałem fluoksetynę , na którą nie reagowałem.
Teraz biorę wellbutrin od około miesiąca.
15mg nie działało nic, obecnie 30mg. Dzięki tej tablecie przestałem palić zioło, w końcu czuję, że działa jakiś lek. Melancholia, uczucie szczęścia, ale bardzo delikatnie, tak jak to tu niektórzy opisują - w tle.
Nie ciągnie mnie do zioła ale chcę dogonić to uczucie szczęścia gdzieś w głębi.
30 lat PTSD, fobia społeczna, lęki, ataki paniki i gniewu. Nareszcie mam nadzieję, że można żyć inaczej.
Jeżeli zwiększę do 45mg to będę to uczucie szczęścia czuł mocniej czy nie ma sensu?
Mam niestety tendencje do innych stanów świadomości i brakuje mi wiecej tego uczucia bo jest strasznie delikatne a szkoda mi je stracić, chcę mocniej to czuć, chcę być pijany szczęściem.
Dołożyć sertralinę?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata