Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 5237 / 940 / 0
Benzo jeśli już to na koniec zabawy,uśpić się i uspokoić. Mixowanie stymulantów z benzo jest nazbyt rekreacyjne bo znikają wszelakie lęki i bariery,np czujemy się fetą naćpani pojawiają się paranoje więc bierzemy klona czy tam alprę,benzo wchodzi znikają lęki a my walimy dalej kreski,chory mix i tak aż do całkowitego skurwienia. Kilka razy tak robiłem wtedy feta działa bardziej jak koks. Jednak nie polecam,później doszedłem do wniosku że benzo tylko na koniec zabawy bo ten mix był chory,zbyt piękny a jak wkońcu się w bani przestawi to już Ci nic nie pomoże tylko neurole %-D

Btw to pora zrobić dłuższą przerwę od klona bo 1mg już nie działa tak jakbym tego chciał. Tolerka wzrosła,a jem 2 razy w tygodniu.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 111 / 7 / 0
Na początku leciałem 8mg dziennie.
Po trzech miesiącach a bywało i 20mg kilka razy takie posrane dawki. Ale tolerka nie wzrosła na szczęście.
Ja czuję pod jezyk normalnie 1mg
W dodatku ja wale to nie na raz nigdy (oprócz tych wyskoków typu 20 -26mg) dziele i biorę rano 1mg i po południu 1.
Wcześniej 3mg było tak rano 2 wieczorem 1 na noc zolpidem I trazodon w mikro dawkach
Dla mnie stymulanty są straszne
W sensie brałem chyba wszystko i tylko kokaina mi podchodzi. Ee. Czyste m5abp. Jak jeszcze było :( pixy chujowego pochodzenia to nie. Ale mała dawka MDMA plus benzo i trawa :):) ale to dawne czasy teraz tylko :tabletki:
  • 778 / 51 / 1
Ja dzisiaj testuje pierwszy raz ten miks, benzo + mdma.
Mimo miłości do obydwu, nigdy nie wpadłem na miksowanie ich.
Ale im więcej miksów robię z benzodiazepinami, tym bardziej wydaje mi się, że one się nie nadają do tego.
One działają najlepiej same lub pomagają w zejściach itp.
Spróbuje jeszcze miksu z kodeiną, to brzmi już bardziej logicznie.. ;p
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 5237 / 940 / 0
Nie mixuj z mdma. Strata materiału.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 209 / 15 / 0
Klon spłyca działanie emki.
  • 111 / 7 / 0
Strata mki choć mi się klon miksował wspaniałe że wszystkim. Ale tak z1mg to nie zaburzy działania a uspokoi troche. Ja osobiście się boję speedow (kiedyś jebalem wszystko w tym alfe w ciągach).ja do mdma na pewno bym z 1mg wrzucił - ale j jestem paranoikiem jeśli o speedy chodzi - jak Ty nie to wrzuć sobie na koniec na relaks - koniecznie podjezykowo. Dla mnie to w w chuj różnice robi
  • 778 / 51 / 1
@serotoninowy @Janowsky
Żałuje, że nie wbiłem na forum przed pójściem. Klona nie walnąłem tylko 3mg alprazolam wcześnie rano. Około 17 wieczór zarzuciłem kozacką pikse, która mnie nawet nie posmyrała. W pewnym momencie, było uczucie jakby za chwile miało wejść. Ale nic z tego, szkoda ;/ Ale z plusów jest to, że zrobiłem 20 km pieszo.
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 501 / 18 / 0
Czy klon pogarsza działanie antydepresantu ?
  • 778 / 51 / 1
Gówno ma wspólnego z ssri, zmniejsza lęki więc napewno dla chorego czuć miks torpede. Ale w rzeczywistości, nie wchodzą sobie w drogę ☕
A Mdma to raczej działanie ma inne od antydepresantu. Bliżej 2c-b do antydepów. Oczywiście mogę się mylić . W każdym razie mdma to cudowne skurwysyńsywo.
  • 5237 / 940 / 0
No i chuj z detoksu. Zarzucilem 1,1mg klona bo się trochę krzywo przekroil,to wziąłem tą większą połówkę,no i pięknie porobiło,plus troche kofeiny w postaci mocnej kawy. Kocham ten stan <3
Zablokowany
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.