Btw to pora zrobić dłuższą przerwę od klona bo 1mg już nie działa tak jakbym tego chciał. Tolerka wzrosła,a jem 2 razy w tygodniu.
Po trzech miesiącach a bywało i 20mg kilka razy takie posrane dawki. Ale tolerka nie wzrosła na szczęście.
Ja czuję pod jezyk normalnie 1mg
W dodatku ja wale to nie na raz nigdy (oprócz tych wyskoków typu 20 -26mg) dziele i biorę rano 1mg i po południu 1.
Wcześniej 3mg było tak rano 2 wieczorem 1 na noc zolpidem I trazodon w mikro dawkach
Dla mnie stymulanty są straszne
W sensie brałem chyba wszystko i tylko kokaina mi podchodzi. Ee. Czyste m5abp. Jak jeszcze było :( pixy chujowego pochodzenia to nie. Ale mała dawka MDMA plus benzo i trawa :):) ale to dawne czasy teraz tylko
Mimo miłości do obydwu, nigdy nie wpadłem na miksowanie ich.
Ale im więcej miksów robię z benzodiazepinami, tym bardziej wydaje mi się, że one się nie nadają do tego.
One działają najlepiej same lub pomagają w zejściach itp.
Spróbuje jeszcze miksu z kodeiną, to brzmi już bardziej logicznie.. ;p
Żałuje, że nie wbiłem na forum przed pójściem. Klona nie walnąłem tylko 3mg alprazolam wcześnie rano. Około 17 wieczór zarzuciłem kozacką pikse, która mnie nawet nie posmyrała. W pewnym momencie, było uczucie jakby za chwile miało wejść. Ale nic z tego, szkoda ;/ Ale z plusów jest to, że zrobiłem 20 km pieszo.
A Mdma to raczej działanie ma inne od antydepresantu. Bliżej 2c-b do antydepów. Oczywiście mogę się mylić . W każdym razie mdma to cudowne skurwysyńsywo.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.