Btw to pora zrobić dłuższą przerwę od klona bo 1mg już nie działa tak jakbym tego chciał. Tolerka wzrosła,a jem 2 razy w tygodniu.
Po trzech miesiącach a bywało i 20mg kilka razy takie posrane dawki. Ale tolerka nie wzrosła na szczęście.
Ja czuję pod jezyk normalnie 1mg
W dodatku ja wale to nie na raz nigdy (oprócz tych wyskoków typu 20 -26mg) dziele i biorę rano 1mg i po południu 1.
Wcześniej 3mg było tak rano 2 wieczorem 1 na noc zolpidem I trazodon w mikro dawkach
Dla mnie stymulanty są straszne
W sensie brałem chyba wszystko i tylko kokaina mi podchodzi. Ee. Czyste m5abp. Jak jeszcze było :( pixy chujowego pochodzenia to nie. Ale mała dawka MDMA plus benzo i trawa :):) ale to dawne czasy teraz tylko
Mimo miłości do obydwu, nigdy nie wpadłem na miksowanie ich.
Ale im więcej miksów robię z benzodiazepinami, tym bardziej wydaje mi się, że one się nie nadają do tego.
One działają najlepiej same lub pomagają w zejściach itp.
Spróbuje jeszcze miksu z kodeiną, to brzmi już bardziej logicznie.. ;p
Żałuje, że nie wbiłem na forum przed pójściem. Klona nie walnąłem tylko 3mg alprazolam wcześnie rano. Około 17 wieczór zarzuciłem kozacką pikse, która mnie nawet nie posmyrała. W pewnym momencie, było uczucie jakby za chwile miało wejść. Ale nic z tego, szkoda ;/ Ale z plusów jest to, że zrobiłem 20 km pieszo.
A Mdma to raczej działanie ma inne od antydepresantu. Bliżej 2c-b do antydepów. Oczywiście mogę się mylić . W każdym razie mdma to cudowne skurwysyńsywo.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.