Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Co do silły trudno mi powiedzieć, ale gdyby brać pod uwagę objawy odstawienne to dla mnie gorsze jest alpra. Chociaż według tablei benzo klony i alpra są na tym samym poziomie.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 390 / 10 / 0
@kowal1125
człowieku wiesz co to za opcja 'cytat ? Taki guziczek u góry.
i pisz normalnie, wiem, że jesteś na klonach, ale postaraj się o estetykę.
i jeszcze przestań używać takich śmiesznych składni. (nie tylko ty masz problemy, nie musisz się chwalić)
wszystko razi w oczy.
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
Klony są przejebane fizycznie, przy wzroście tolerancji i przy odstawkach, teraz już nie próbuję odstawiać ani zmniejszać, bo lekarz mi to wybił z głowy.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 1180 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kowalskii »
Czy miał ktoś już tak, że przez pierwszych kilka razów z klonem czuł się bardzo dobrze (niczym jak po alpro) natomiast kolejne razy nie były już takie fajne i dawały już nie takie ciekawe efekty. Ja właśnie tak mam. Tolerancję na benzo mam bardzo małą, można powiedzieć, że dopiero zaczynam z klonem a tu takie szybkie pryśnięcie czaru..
Wszystkie moje opowieści w moich postach zostały wymyślone i nie jest to prawda.
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Peace & Love. Panie... Panowie ;).

e:

@kowalskii

A Ty wywal te klony.
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
Z wywaleniem klonów to dobra rada.
Stary nie zaczynaj, bo łatwo nie skończysz, czar prysnął więc spraw żeby tabletki też prysnęły, najlepiej w zlewie albo u kogoś potrzebującego.
Ewentualnie, jeżeli nie będziesz tego podżerał zostaw sobie na ewentualne zjazdy po różnych wynalazkach, nie wiem co tam podjadasz/strzelasz/wciągasz.
Klon ma to do siebie, że kurewsko szybko wbija tolerancję, żryj to dalej to o lżejszych benzo czy zolpidemie możesz zapomnieć (nawet jak już przestaniesz brać klony :>)
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
subtelnydotykpiekna pisze:
@kowal1125
człowieku wiesz co to za opcja 'cytat ? Taki guziczek u góry.
i pisz normalnie, wiem, że jesteś na klonach, ale postaraj się o estetykę.
i jeszcze przestań używać takich śmiesznych składni. (nie tylko ty masz problemy, nie musisz się chwalić)
wszystko razi w oczy.
Z tym mieszaniem cytatów(raz góra raz dół)rzeczywiscie wyglada to głupio.Pare razy sie rypnąłem bo byłem sklonowany a pare razy wkurwiony.Poza tym pisze tu niedługo i pomimo ,ze w necie jestem od 8 lat to musiałem sobie obczaic opcje odpowiadania itp.wiem ,że to smiesznie proste ale z tego typu portalu korzystam pierwszy raz w zyciu,także daruj sobie.nie urodziłem sie z planem zakładek i opcji dodawania cytatów na hyperrealu.
Zaś twojej pretensji o składnie nie rozumiem...kazdy ma jakis tam styl pisania i składnie.i nie wiem czemu to łaczysz z pisaniem o problemach.bo ja jesli już cos tam jękne to o problemach z ćpaniem i wódą a nie ,ze mam kurwa hałasliwych sąsiadów i mi sie koty pierdolą w ogródku.
mi osobiscie nie podoba sie twój mydlany,typowy dla współczesnej młodziezy nick ,ale trzymam gębe na kłodke,bo to Twoja sprawa.Czep sie pociągu albo tych którzy cisną tu ludziom,nie oszczedzajac kobiet
od kurew i dziwek za to ,że własnie mówią o swoich problemach,ewentualnie ucz pisac tych co naprawde bełkoczą i nie potrafia niczego wniesc do żadnej sprawy.
Chciałym żebys zdziebko zniżyła ton i żebysmy sie nie kłocili.
pozdrawiam.
Siste, viator!
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
Ale jak szybko uzależniają klony, Jak ktoś bedzie to brał raz na miesiąc paczke to sie chyba nie wjebie.
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
Ja raz na miesiąc brałem paczke Zomirenu 1mg.... kiedyś, teraz paczka klonów 2 mi styka na (W ZALEŻNOŚCI) 1-3 tyg. ...
Non omnis moriar.
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
No bo ja chce sobie kupić paczke clonów teraz na wekend , szybciej brałem 2 razy już klony ale rok temu i będe brał tak żeby sie nie wjebac czyli paczka na mieśiąc z kumplem na melanżach.
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.