człowieku wiesz co to za opcja 'cytat ? Taki guziczek u góry.
i pisz normalnie, wiem, że jesteś na klonach, ale postaraj się o estetykę.
i jeszcze przestań używać takich śmiesznych składni. (nie tylko ty masz problemy, nie musisz się chwalić)
wszystko razi w oczy.
narkotyków ?
"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
e:
@kowalskii
A Ty wywal te klony.
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
Stary nie zaczynaj, bo łatwo nie skończysz, czar prysnął więc spraw żeby tabletki też prysnęły, najlepiej w zlewie albo u kogoś potrzebującego.
Ewentualnie, jeżeli nie będziesz tego podżerał zostaw sobie na ewentualne zjazdy po różnych wynalazkach, nie wiem co tam podjadasz/strzelasz/wciągasz.
Klon ma to do siebie, że kurewsko szybko wbija tolerancję, żryj to dalej to o lżejszych benzo czy zolpidemie możesz zapomnieć (nawet jak już przestaniesz brać klony :>)
subtelnydotykpiekna pisze: @kowal1125
człowieku wiesz co to za opcja 'cytat ? Taki guziczek u góry.
i pisz normalnie, wiem, że jesteś na klonach, ale postaraj się o estetykę.
i jeszcze przestań używać takich śmiesznych składni. (nie tylko ty masz problemy, nie musisz się chwalić)
wszystko razi w oczy.
Zaś twojej pretensji o składnie nie rozumiem...kazdy ma jakis tam styl pisania i składnie.i nie wiem czemu to łaczysz z pisaniem o problemach.bo ja jesli już cos tam jękne to o problemach z ćpaniem i wódą a nie ,ze mam kurwa hałasliwych sąsiadów i mi sie koty pierdolą w ogródku.
mi osobiscie nie podoba sie twój mydlany,typowy dla współczesnej młodziezy nick ,ale trzymam gębe na kłodke,bo to Twoja sprawa.Czep sie pociągu albo tych którzy cisną tu ludziom,nie oszczedzajac kobiet
od kurew i dziwek za to ,że własnie mówią o swoich problemach,ewentualnie ucz pisac tych co naprawde bełkoczą i nie potrafia niczego wniesc do żadnej sprawy.
Chciałym żebys zdziebko zniżyła ton i żebysmy sie nie kłocili.
pozdrawiam.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.