człowieku wiesz co to za opcja 'cytat ? Taki guziczek u góry.
i pisz normalnie, wiem, że jesteś na klonach, ale postaraj się o estetykę.
i jeszcze przestań używać takich śmiesznych składni. (nie tylko ty masz problemy, nie musisz się chwalić)
wszystko razi w oczy.
narkotyków ?
"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
e:
@kowalskii
A Ty wywal te klony.
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
Stary nie zaczynaj, bo łatwo nie skończysz, czar prysnął więc spraw żeby tabletki też prysnęły, najlepiej w zlewie albo u kogoś potrzebującego.
Ewentualnie, jeżeli nie będziesz tego podżerał zostaw sobie na ewentualne zjazdy po różnych wynalazkach, nie wiem co tam podjadasz/strzelasz/wciągasz.
Klon ma to do siebie, że kurewsko szybko wbija tolerancję, żryj to dalej to o lżejszych benzo czy zolpidemie możesz zapomnieć (nawet jak już przestaniesz brać klony :>)
subtelnydotykpiekna pisze: @kowal1125
człowieku wiesz co to za opcja 'cytat ? Taki guziczek u góry.
i pisz normalnie, wiem, że jesteś na klonach, ale postaraj się o estetykę.
i jeszcze przestań używać takich śmiesznych składni. (nie tylko ty masz problemy, nie musisz się chwalić)
wszystko razi w oczy.
Zaś twojej pretensji o składnie nie rozumiem...kazdy ma jakis tam styl pisania i składnie.i nie wiem czemu to łaczysz z pisaniem o problemach.bo ja jesli już cos tam jękne to o problemach z ćpaniem i wódą a nie ,ze mam kurwa hałasliwych sąsiadów i mi sie koty pierdolą w ogródku.
mi osobiscie nie podoba sie twój mydlany,typowy dla współczesnej młodziezy nick ,ale trzymam gębe na kłodke,bo to Twoja sprawa.Czep sie pociągu albo tych którzy cisną tu ludziom,nie oszczedzajac kobiet
od kurew i dziwek za to ,że własnie mówią o swoich problemach,ewentualnie ucz pisac tych co naprawde bełkoczą i nie potrafia niczego wniesc do żadnej sprawy.
Chciałym żebys zdziebko zniżyła ton i żebysmy sie nie kłocili.
pozdrawiam.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina