człowieku wiesz co to za opcja 'cytat ? Taki guziczek u góry.
i pisz normalnie, wiem, że jesteś na klonach, ale postaraj się o estetykę.
i jeszcze przestań używać takich śmiesznych składni. (nie tylko ty masz problemy, nie musisz się chwalić)
wszystko razi w oczy.
narkotyków ?
"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
e:
@kowalskii
A Ty wywal te klony.
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
Stary nie zaczynaj, bo łatwo nie skończysz, czar prysnął więc spraw żeby tabletki też prysnęły, najlepiej w zlewie albo u kogoś potrzebującego.
Ewentualnie, jeżeli nie będziesz tego podżerał zostaw sobie na ewentualne zjazdy po różnych wynalazkach, nie wiem co tam podjadasz/strzelasz/wciągasz.
Klon ma to do siebie, że kurewsko szybko wbija tolerancję, żryj to dalej to o lżejszych benzo czy zolpidemie możesz zapomnieć (nawet jak już przestaniesz brać klony :>)
subtelnydotykpiekna pisze: @kowal1125
człowieku wiesz co to za opcja 'cytat ? Taki guziczek u góry.
i pisz normalnie, wiem, że jesteś na klonach, ale postaraj się o estetykę.
i jeszcze przestań używać takich śmiesznych składni. (nie tylko ty masz problemy, nie musisz się chwalić)
wszystko razi w oczy.
Zaś twojej pretensji o składnie nie rozumiem...kazdy ma jakis tam styl pisania i składnie.i nie wiem czemu to łaczysz z pisaniem o problemach.bo ja jesli już cos tam jękne to o problemach z ćpaniem i wódą a nie ,ze mam kurwa hałasliwych sąsiadów i mi sie koty pierdolą w ogródku.
mi osobiscie nie podoba sie twój mydlany,typowy dla współczesnej młodziezy nick ,ale trzymam gębe na kłodke,bo to Twoja sprawa.Czep sie pociągu albo tych którzy cisną tu ludziom,nie oszczedzajac kobiet
od kurew i dziwek za to ,że własnie mówią o swoich problemach,ewentualnie ucz pisac tych co naprawde bełkoczą i nie potrafia niczego wniesc do żadnej sprawy.
Chciałym żebys zdziebko zniżyła ton i żebysmy sie nie kłocili.
pozdrawiam.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.