26 grudnia 2019STR88 pisze: @mniemanolog, no tak, można przedawkować morfinę, i to wcale nie jest trudne. Owszem, oralnie o wiele trudniej przedawkować, ale co innego dożylnie. Chłopak nie miał tolerancji, do tego miał astmę, to też mogło na to wpłynąć. Wątpię, żeby cokolwiek miksował. Ktoś na forum doradzał mu 50mg (za duża dawka dla kogoś początkującego), może to wystarczyło?
Na forumowym czacie pisał, że „chyba trochę przedawkował”, i że czuł jak żar przechodzi mu przez żyły.
Ale bym pewnie alko musiała dodać a to moje najwieksze anty. No przez gardło mi nie przejdzie.
Cóż, nie musicie mówić że post ten jest głupi, sama o tym dobrze wiem.
28 grudnia 2019kanda pisze:Jak to możliwe? Nie raz przez pomyłkę (po przerwie) i złe obliczenia brałam więcej, nawet 2x więcej niż tolerka pozwalała (tolerka na 60, zajebałam 120). Chłopak musiał strzelić naprawdę kosmiczną dawkę, kurwa... czytałam jego post, jak opisywał te ciepłe policzki i nogi z waty... Jestem w szoku. :(26 grudnia 2019STR88 pisze: @mniemanolog, no tak, można przedawkować morfinę, i to wcale nie jest trudne. Owszem, oralnie o wiele trudniej przedawkować, ale co innego dożylnie. Chłopak nie miał tolerancji, do tego miał astmę, to też mogło na to wpłynąć. Wątpię, żeby cokolwiek miksował. Ktoś na forum doradzał mu 50mg (za duża dawka dla kogoś początkującego), może to wystarczyło?
Na forumowym czacie pisał, że „chyba trochę przedawkował”, i że czuł jak żar przechodzi mu przez żyły.
Nie znałam go, ale szkoda, naprawdę szkoda...
Wiem że to takie śmieszkowanie i klimat forum, ale nosz kurnia, jak się kogoś wirtualnie czytało to też szkoda tej osoby. Bo tak jakby się ją znało.
Może pierdacze bo trzeżwy od wigili siedzę, zdetoxowany i się zrobiłem taka miękka klucha emocjonalna.
Nawet nie pamiętam na co umarła, aż zajrze do narko Hyper Hall of Fame.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
26 grudnia 2019AnnaS pisze: Straszna śmierć! Plus choroby, pech wiele czynników złożyło się na to.
Najgorsze,że nie dostał drugiej szansy od losu i współczuję jego rodzinie.
Oby takich wiadomości było jak najmniej, najlepiej 0.
29 grudnia 2019STR88 pisze: @michass90, odnośnie tego palenia żył, to o tym właśnie napisał na czacie niedługo przed śmiercią. Napisał, że to poczuł. Nie wiem o jaki konkretnie post pytasz, ale ma ich mało na koncie, możesz wejść na profil i sobie sprawdzić.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.