30 maja 2018Sieter pisze: [mention]m4c[/mention]
Opowiadaj, za kilka dni się wybieram.
Możecie powiedzieć gdzie w Krakowie najlepiej iść na detox? (morfina i klony)
Potrzebuję jak najszybciej bo skręt zacznie się jutro.
Widzę, że chwalicie tu Suchy Jar i tu pytanie bo tam podobno można do 35 roku a ja mam 38 - czy to mnie dyskwalifikuje.
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.
Edit: Dzwoniłem wiek nie dotyczy detoxu.
Fakt, że ostatnim razem mnie wyjebali za próbę wniesienia substancji ale to było 4 lata temu i zmieniłem się - teraz naprawdę jadę się odtruć ewentualnie metadon mnie interesuje...
Pozdrawiam !
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Ewentualnie proszę o polecenie jakiegoś ośrodka w okolicach Trójmiasta.
27 września 2018STR88 pisze: Ewentualnie proszę o polecenie jakiegoś ośrodka w okolicach Trójmiasta.
Zaleta dla pacjentów, którym się nudzi. Niestety telefony nie są rekwirowane bez powodu. Pacjenci bardzo szybko zaczynają kombinować, jak skołować ćpanie co może odbić się negatywnie na tych, co nie kombinują.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.