Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
06 lutego 2024Abstract1 pisze:Bardzo częsty efekt uboczny pregi - ja dostałem na to lek moczopędny.05 lutego 2024artwit85 pisze: czesc, brałem pregabaline 150 mg i piłem jakieś 5-6 piw dziennie. Mocno spuchła mi twarz, wręcz się trochę zmieniłem. Czy myślicie, że pregabalina tak zadziała w połączeniu z piwem ? brałem jeszcze ranofren 5mg (olanzapina). Trwało to dwa miesiące ? Miał ktoś z Was podobna sytuacje ? Lekarz twierdzi, że to nie od leku..
uprasza się o dodawanie nazw substancji czynnych, nazwy handlowe są mało istotne i mało znane - detronizator
up. żeby uniknąc skutkow ubocznych/odstawiennych - doradzam nie stosować wcale:)
Widać, że chcesz rekreacyjnie, co kilka dni. Ten system uda Ci się utrzymać może do kilku miesięcy. Szybko zobaczysz, że w dni bez pregi lęki będą jeszcze większe niż przed braniem. I prędzej czy później się wjebiesz.
Póki co - nie jesteś wjebany - więc zaufaj mi i odpuść póki jeszcze czas. Nie warto.
05 lutego 2024Abstract1 pisze: Niestety Twoje uczucie "ulgi" to początek grubego wjebania. Jak już weszłaś, nie podnoś dawek w nieskończoność, a najlepiej zacznij myśleć o schodzeniu. Jesteś jeszcze w momencie, w którym możesz to zrobić bez większych problemów. Im dalej w las tym gorzej.
Co do alprazolamu - zobacz czy zadziała dawka 2 mg, jak nie, zobacz 4 mg (ale weź je dopiero będąc w domu i nie wychodź z niego).
Jednak ani jedno ani drugie nie stanowi remedium - którego z powyższych byś nie wybrała - bawisz się zapałkami przy kanistrze z benzyną.
06 lutego 2024serotoninowy pisze: Zważ na to że pregabalina potrzebuję około 2h żeby zacząć działać, więc doraźnie jest to dość słaba opcja gdy złapie Cię lęk czekać tyle czasu.
22 stycznia 2024dissapoinx pisze: Jak to mozliwe ze na lęki nie zadzialalo na mnie benzo a prega dziala cudownie? Pierwszy raz sprobowalam dzisiaj benzo, 0.5 afobamu i nie poczulam nic a mialam okropny dzien ze stanami lękowymi. Chcialam sprobowac czy zadziala bo nigdy nie bralam no i gowno. A prega zawszew wchodzi jak zloto i to w normalnych dawkach 150
Spróbuj może innego benzo, - lorazepamu lub bromazepamu.
Biorę 75mg pregi dwa razy na dzień i do tego ok 200 mg tramca przez cały dzień (może trochę więcej czasem dorzucę) i po włączeniu pregi nie czuję żadnej różnicy. To za mała dawka czy tramadol znosi jej działanie?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.