Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 4982 / 878 / 0
Zważ na to że pregabalina potrzebuję około 2h żeby zacząć działać, więc doraźnie jest to dość słaba opcja gdy złapie Cię lęk czekać tyle czasu.
  • 11 / / 0
06 lutego 2024Abstract1 pisze:
05 lutego 2024artwit85 pisze:
czesc, brałem pregabaline 150 mg i piłem jakieś 5-6 piw dziennie. Mocno spuchła mi twarz, wręcz się trochę zmieniłem. Czy myślicie, że pregabalina tak zadziała w połączeniu z piwem ? brałem jeszcze ranofren 5mg (olanzapina). Trwało to dwa miesiące ? Miał ktoś z Was podobna sytuacje ? Lekarz twierdzi, że to nie od leku..

uprasza się o dodawanie nazw substancji czynnych, nazwy handlowe są mało istotne i mało znane - detronizator
Bardzo częsty efekt uboczny pregi - ja dostałem na to lek moczopędny.

up. żeby uniknąc skutkow ubocznych/odstawiennych - doradzam nie stosować wcale:)
Widać, że chcesz rekreacyjnie, co kilka dni. Ten system uda Ci się utrzymać może do kilku miesięcy. Szybko zobaczysz, że w dni bez pregi lęki będą jeszcze większe niż przed braniem. I prędzej czy później się wjebiesz.
Póki co - nie jesteś wjebany - więc zaufaj mi i odpuść póki jeszcze czas. Nie warto.
Już dawno odpuściłem. Czyli to piwo miało wpływ na opuchliznę ? Załatwiałem się bardzo często, ale wiadomo po piwie tak jest. Czyli wódka by tak nie spowodowała bo mniejsza ilość płynów ? Wręcz wyglądam teraz trochę inaczej masakra.
  • 42 / 4 / 0
05 lutego 2024Abstract1 pisze:
Niestety Twoje uczucie "ulgi" to początek grubego wjebania. Jak już weszłaś, nie podnoś dawek w nieskończoność, a najlepiej zacznij myśleć o schodzeniu. Jesteś jeszcze w momencie, w którym możesz to zrobić bez większych problemów. Im dalej w las tym gorzej.
Co do alprazolamu - zobacz czy zadziała dawka 2 mg, jak nie, zobacz 4 mg (ale weź je dopiero będąc w domu i nie wychodź z niego).
Jednak ani jedno ani drugie nie stanowi remedium - którego z powyższych byś nie wybrała - bawisz się zapałkami przy kanistrze z benzyną.
Spokojnie, ja od kilku miesiecy biore codziennie ta sama dawke - 150 czyli dosyc mala normalna dawka i nie zwiekszam a caly czas dziala tak samo dobrze
  • 303 / 36 / 0
06 lutego 2024serotoninowy pisze:
Zważ na to że pregabalina potrzebuję około 2h żeby zacząć działać, więc doraźnie jest to dość słaba opcja gdy złapie Cię lęk czekać tyle czasu.
Tak wiem, zawsze ustawiam sobie stoper tak jak przy fenibucie. U mnie pierwsze działanie wyczuwam już delikatnie po około godzinie a póżniej rozkręca się dalej.
  • 5841 / 1210 / 43
22 stycznia 2024dissapoinx pisze:
Jak to mozliwe ze na lęki nie zadzialalo na mnie benzo a prega dziala cudownie? Pierwszy raz sprobowalam dzisiaj benzo, 0.5 afobamu i nie poczulam nic a mialam okropny dzien ze stanami lękowymi. Chcialam sprobowac czy zadziala bo nigdy nie bralam no i gowno. A prega zawszew wchodzi jak zloto i to w normalnych dawkach 150
To jest niska dawka podzielona przez cały dzień, mi wystarczy co najmniej 300mg na raz, i na cały dzień.
Spróbuj może innego benzo, - lorazepamu lub bromazepamu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 137 / 15 / 0
Ja mam z kolei pytanie o miks pregi z tramadolem. Czy one jakoś na siebie wpływają? Osłabiająco?
Biorę 75mg pregi dwa razy na dzień i do tego ok 200 mg tramca przez cały dzień (może trochę więcej czasem dorzucę) i po włączeniu pregi nie czuję żadnej różnicy. To za mała dawka czy tramadol znosi jej działanie?
  • 24 / 1 / 0
Gdzies w tym temacie przewinal sie wątek o węglu aktywnym. I nie wiem czy dobrze zrozumialem. Czy on jakos zbija dzialanie pregi?
  • 2880 / 623 / 0
Węgiel aktywny jest silnie adsorpcyjny, wiąże toksyny, leki, zanieczyszczenia itd. Więc tak, zbija działanie, ale nie tylko pregi, a każdego leku, jeśli jest przyjęty odpowiednio prędko...
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 42 / 4 / 0
Czy ktos z was nie bierze pregi rekreacyjnie tylko typowo przeciwlekowo? Jak na was dziala? Usuwa lek i niepokoj mniej wiecej po 2h od wziecia tabletki? Jak tak to jaka dawka?
  • 188 / 17 / 0
Biore w obydwu celach, pregaba działa na lęki no i tak po 2h już raczej są efekty. Słabsza alternatywa do benzo, ale na pewno jest się po niej trzeźwiejszym niż po bdz
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.