Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
i teraz znowu nie biorę
kurfa ciągnie do tego ścierwa
nie zwracałem nigdy na to uwagi, ale chyba po odstawieniu nie jestem taki senny, albo mi się wydaję
nie muszę odsypiać po robocie i z rana też lepszy jestem
ale się spasłem po odstawieniu (więc u mnie odwrotnie), może tego smalcu tyle nie jeść? mam wyrzucić ten smalec?
Co do alprazolamu - zobacz czy zadziała dawka 2 mg, jak nie, zobacz 4 mg (ale weź je dopiero będąc w domu i nie wychodź z niego).
Jednak ani jedno ani drugie nie stanowi remedium - którego z powyższych byś nie wybrała - bawisz się zapałkami przy kanistrze z benzyną.
05 lutego 2024dissapoinx pisze: Żadne benzo nie mają podjazdu do pregi. Biore ja ze wzgledu na problem z lekiem uogolnionym, 1.5-2h po wzieciu tabletki wszystko mija i czuje spokoj, w jednym slowie ULGE. Doslownie opisalabym to jako uczucie ulgi. Probowalam afobamu 1mg i zero roznicy w samopoczuciu nawet minimalnie mnie nie uspokoil. Moze powinnam sprobowac kiedys wieksza dawke, ile moglabym wziac zeby dac mu jeszcze szanse a zeby dalej to byla normalna dawka?
Wydaje mi się że oczekiwałeś czego innego A to nie ten lek kropka właśnie niektórzy ludzie nie rozumieją działania alprazolamu bo są rozczarowani. Tymczasem mądrość ludowa mówi że nie zauważysz działania dopóki faktycznie nie masz problemów jakie ma ten lek niwelować.
1 mg afobamu to już dużo. U nas nie występuje wyższa gramatura Z tego co kojarzę. Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Ja na początku nie umiałem się "dotrzeć" z dawką bo 0,25 nie działało, połówka była na granicy przysypiania w tramwaju a więcej to już następny dzień spisany na stratę przez te senność właśnie.
No i długo się tak męczyłem aż w końcu wiem jak się tym obsługiwać. to dosyć trudny lek jeśli nie problematyczny albo niebezpieczny lub podstępny.
(Przyjmijmy punkt odniesienia że podstępny to jest zolpidem łącznie z problematycznym i niebezpiecznym – wszystkie kryteria w skali 3 na 3
Na twoim miejscu nie próbowałbym więcej, tym bardziej że jesteś kobietą więc można ostrożnie przyjąć że leki mogą działać na ciebie mocniej niż na faceta. Ja wiem że kryterium masy ciała i tak dalej ale kobietom leki dyspensuje się ostrożniej. (No chyba że masz długie CV z benzo to można by brać pod uwagę tolerancję ale nawet bez tego – jeżeli 1 mg nie działa to znaczy że to nie ten lek albo nie te dolegliwości)
Po więcej informacji odsyłam do tematu poświęconego alprazolamowi, nie robimy offtopu u pregabaliny
"Rutyna to rzecz zgubna "
uprasza się o dodawanie nazw substancji czynnych, nazwy handlowe są mało istotne i mało znane - detronizator
04 lutego 2024hubii pisze: ale się spasłem po odstawieniu (więc u mnie odwrotnie)
05 lutego 2024dissapoinx pisze: Żadne benzo nie mają podjazdu do pregi. Biore ja ze wzgledu na problem z lekiem uogolnionym, 1.5-2h po wzieciu tabletki wszystko mija i czuje spokoj, w jednym slowie ULGE. Doslownie opisalabym to jako uczucie ulgi. Probowalam afobamu 1mg i zero roznicy w samopoczuciu nawet minimalnie mnie nie uspokoil. Moze powinnam sprobowac kiedys wieksza dawke, ile moglabym wziac zeby dac mu jeszcze szanse a zeby dalej to byla normalna dawka?
05 lutego 2024Abstract1 pisze: Co do alprazolamu - zobacz czy zadziała dawka 2 mg, jak nie, zobacz 4 mg (ale weź je dopiero będąc w domu i nie wychodź z niego).
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
05 lutego 2024artwit85 pisze: czesc, brałem pregabaline 150 mg i piłem jakieś 5-6 piw dziennie. Mocno spuchła mi twarz, wręcz się trochę zmieniłem. Czy myślicie, że pregabalina tak zadziała w połączeniu z piwem ? brałem jeszcze ranofren 5mg (olanzapina). Trwało to dwa miesiące ? Miał ktoś z Was podobna sytuacje ? Lekarz twierdzi, że to nie od leku..
uprasza się o dodawanie nazw substancji czynnych, nazwy handlowe są mało istotne i mało znane - detronizator
Wiem że to trochę wygląda tak jakbym był starym dziadem przy ognisku i Cię straszył ale czuję się zobowiązany napiać ż mi co prawda nie spuchła Morda Ale witam w klubie Narkomanów Gaba! Jesli tylko 2 miechy jecisz to daj se siana jak najszybciej i co najwyzej się z pregą sporadycznie spotykaj.
05 lutego 2024artwit85 pisze: czesc, brałem pregabaline 150 mg i piłem jakieś 5-6 piw dziennie. Mocno spuchła mi twarz, wręcz się trochę zmieniłem. Czy myślicie, że pregabalina tak zadziała w połączeniu z piwem ? brałem jeszcze ranofren 5mg (olanzapina). Trwało to dwa miesiące ? Miał ktoś z Was podobna sytuacje ? Lekarz twierdzi, że to nie od leku..
up. żeby uniknąc skutkow ubocznych/odstawiennych - doradzam nie stosować wcale:)
Widać, że chcesz rekreacyjnie, co kilka dni. Ten system uda Ci się utrzymać może do kilku miesięcy. Szybko zobaczysz, że w dni bez pregi lęki będą jeszcze większe niż przed braniem. I prędzej czy później się wjebiesz.
Póki co - nie jesteś wjebany - więc zaufaj mi i odpuść póki jeszcze czas. Nie warto.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ksiadz.jpg)
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie
Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/1a12346x60.jpg)
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki
Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kpp_sejny.jpg)
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki
36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.