Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
06 lutego 2024Abstract1 pisze:Bardzo częsty efekt uboczny pregi - ja dostałem na to lek moczopędny.05 lutego 2024artwit85 pisze: czesc, brałem pregabaline 150 mg i piłem jakieś 5-6 piw dziennie. Mocno spuchła mi twarz, wręcz się trochę zmieniłem. Czy myślicie, że pregabalina tak zadziała w połączeniu z piwem ? brałem jeszcze ranofren 5mg (olanzapina). Trwało to dwa miesiące ? Miał ktoś z Was podobna sytuacje ? Lekarz twierdzi, że to nie od leku..
uprasza się o dodawanie nazw substancji czynnych, nazwy handlowe są mało istotne i mało znane - detronizator
up. żeby uniknąc skutkow ubocznych/odstawiennych - doradzam nie stosować wcale:)
Widać, że chcesz rekreacyjnie, co kilka dni. Ten system uda Ci się utrzymać może do kilku miesięcy. Szybko zobaczysz, że w dni bez pregi lęki będą jeszcze większe niż przed braniem. I prędzej czy później się wjebiesz.
Póki co - nie jesteś wjebany - więc zaufaj mi i odpuść póki jeszcze czas. Nie warto.
05 lutego 2024Abstract1 pisze: Niestety Twoje uczucie "ulgi" to początek grubego wjebania. Jak już weszłaś, nie podnoś dawek w nieskończoność, a najlepiej zacznij myśleć o schodzeniu. Jesteś jeszcze w momencie, w którym możesz to zrobić bez większych problemów. Im dalej w las tym gorzej.
Co do alprazolamu - zobacz czy zadziała dawka 2 mg, jak nie, zobacz 4 mg (ale weź je dopiero będąc w domu i nie wychodź z niego).
Jednak ani jedno ani drugie nie stanowi remedium - którego z powyższych byś nie wybrała - bawisz się zapałkami przy kanistrze z benzyną.
06 lutego 2024serotoninowy pisze: Zważ na to że pregabalina potrzebuję około 2h żeby zacząć działać, więc doraźnie jest to dość słaba opcja gdy złapie Cię lęk czekać tyle czasu.
22 stycznia 2024dissapoinx pisze: Jak to mozliwe ze na lęki nie zadzialalo na mnie benzo a prega dziala cudownie? Pierwszy raz sprobowalam dzisiaj benzo, 0.5 afobamu i nie poczulam nic a mialam okropny dzien ze stanami lękowymi. Chcialam sprobowac czy zadziala bo nigdy nie bralam no i gowno. A prega zawszew wchodzi jak zloto i to w normalnych dawkach 150
Spróbuj może innego benzo, - lorazepamu lub bromazepamu.
Biorę 75mg pregi dwa razy na dzień i do tego ok 200 mg tramca przez cały dzień (może trochę więcej czasem dorzucę) i po włączeniu pregi nie czuję żadnej różnicy. To za mała dawka czy tramadol znosi jej działanie?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.