4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Jak to w końcu jest z koceniem po deksie? W nocy wrzuciłem 450, juz mnie puszcza, kotka robiłbym pod wieczór raczej, ale jak ma nie posmyrać to sobie odpuszcze.
  • 1198 / 8 / 0
Mieszajac jedno z drugim odczulem tylko wzrost stymulacji przy takim samym jak zwykle poziomie euforii.
  • 587 / 2 / 0
Podsumujmy, robiłem z sudafedu, zmyłem otoczki, do zimnej wody + 1ml octu, filtracja, do kielona, KmnO4 do tego no i teraz mam nasycony roztwór KMnO4 który jebie octem...co poszło nie tak ?
Dobra, przestałem chłodzić i coś zaczęło się POWOLI dziać po 20minutach, ciągle jeszcze sporo fioletu, ale znowu wali migdałami jak cholera....ech ten metkot ciężka rzecz do opanowania :P
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2011 przez SimonNoK, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 121 / 2 / 0
Jak rozdrobnisz tabletki przefiltruj zawiesinę (poczekaj najpierw aż opadnie osad a dopiero zlej do strzykawki)
Następnie wsadź do schłodzenia.
Przygotuj roztwór z KMnO4 i schłodź go.
Gdy oba roztwory mamy schłodzone do temp. jak najbliższej 0 stopni C zmieszaj je i wsadź do lodówki.
Po 1 do 2 godzin czekania, wyciągnij i zobacz jak wygląda zawiesina jeśli wygląda jednorodnie to nie filtruj jeszcze
poczekaj aż się ogrzeje i wytrącą się kłaczki.
Jak pachnie migdałami to podgrzej wstawiając zaczynie z roztworem do ciepłej wody po pewnym czasie przestanie nim pachnieć lub zapach zmieni intensywność i charakter na bardziej o zapachu wiśni.
Następnie filtrujesz.
Masz przezroczysty płyn.
Uwaga! Użytkownik krzysztofpx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 57 / 0
Trzeba wszystko zmrozić, mangan wsypać do roztworu z p-efedryny*, pomieszać i po godzince dosypać kwasku cytrynowego. Przy takim czymś trzeba bardzo nadstawić głowę przy kieliszek żeby poczuć zapach migdałów + na końcu wychodzi idealnie przezroczysty roztwór.

*Być może przy nagłym zmieszaniu dwóch roztworów reakcja zachodzi zbyt gwałtownie (w porównaniu do rozpuszczania się proszku manganu w roztworze pefki) i dlatego wam wychodzi takiego walące migdałami gówno.
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2011 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 587 / 2 / 0
zmyliło mnie w syntezie to, że zachodzi ona w 5-10minut(tak pisze w faq) i kiedy po 15 minutach miałem 0 reakcji, przestałem chłodzić, po 20 minutach reakcja zaszła, walnąłem to P.R(bo I.V się bałem takiego gówna) no i się trochę naćpałem.

Może by to ktoś w sumie zaaktualizował ? W sensie przepis w faq tak, żeby działał ? Jon się jeszcze tu udziela ?
  • 1259 / 10 / 0
chcą otrzymać produkt wysokiej jakosci lodówka nie wystarczy, warto pomyśleć o naczyniu z wodą/lodem.
sama reakcja utleniania efe jest na tyle egzotermiczna, że potrafi bardzo szybko podnieśc temp. roztworu o 20*C
  • 574 / 3 / 0
SimonNoK pisze:
Poza tym, że polecasz kranówę do pukania to jest to przejrzysty opis, przy czym spokojnie, Ja wiem jak się robi metkota, po prostu szukam w miarę wydajnego i szybkiego sposobu.
1. Nadmanganian potasu ma właściwości antyseptyczne, filtracja oddzieli ciała stałe od produktu końcowego.
2. Nie zdążyło mi się aby kot wykonany moim sposobem nie klepał, a przygotowanie go od paczki sudafedu do igły w kablu trwa <1h.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
bomba a z neoafrinu wychodzi Ci lepszy czy gorszy kot ?
  • 1959 / 57 / 0
LOL, właśnie chodzi o to, żeby przez cały czas utrzymywać jak najniższą temperaturę - najlepiej w łaźni.
Jeśli reakcja jest właśnie taka egzotermiczna to można wlewać roztwór KMnO4 stopniowo (tak, żeby to rozciągnąć np. w czasie pół godziny) - tak jak ktoś robił z utlenianiem przez perhydrol.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.