4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Jak to w końcu jest z koceniem po deksie? W nocy wrzuciłem 450, juz mnie puszcza, kotka robiłbym pod wieczór raczej, ale jak ma nie posmyrać to sobie odpuszcze.
  • 1198 / 8 / 0
Mieszajac jedno z drugim odczulem tylko wzrost stymulacji przy takim samym jak zwykle poziomie euforii.
  • 587 / 2 / 0
Podsumujmy, robiłem z sudafedu, zmyłem otoczki, do zimnej wody + 1ml octu, filtracja, do kielona, KmnO4 do tego no i teraz mam nasycony roztwór KMnO4 który jebie octem...co poszło nie tak ?
Dobra, przestałem chłodzić i coś zaczęło się POWOLI dziać po 20minutach, ciągle jeszcze sporo fioletu, ale znowu wali migdałami jak cholera....ech ten metkot ciężka rzecz do opanowania :P
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2011 przez SimonNoK, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 121 / 2 / 0
Jak rozdrobnisz tabletki przefiltruj zawiesinę (poczekaj najpierw aż opadnie osad a dopiero zlej do strzykawki)
Następnie wsadź do schłodzenia.
Przygotuj roztwór z KMnO4 i schłodź go.
Gdy oba roztwory mamy schłodzone do temp. jak najbliższej 0 stopni C zmieszaj je i wsadź do lodówki.
Po 1 do 2 godzin czekania, wyciągnij i zobacz jak wygląda zawiesina jeśli wygląda jednorodnie to nie filtruj jeszcze
poczekaj aż się ogrzeje i wytrącą się kłaczki.
Jak pachnie migdałami to podgrzej wstawiając zaczynie z roztworem do ciepłej wody po pewnym czasie przestanie nim pachnieć lub zapach zmieni intensywność i charakter na bardziej o zapachu wiśni.
Następnie filtrujesz.
Masz przezroczysty płyn.
Uwaga! Użytkownik krzysztofpx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 57 / 0
Trzeba wszystko zmrozić, mangan wsypać do roztworu z p-efedryny*, pomieszać i po godzince dosypać kwasku cytrynowego. Przy takim czymś trzeba bardzo nadstawić głowę przy kieliszek żeby poczuć zapach migdałów + na końcu wychodzi idealnie przezroczysty roztwór.

*Być może przy nagłym zmieszaniu dwóch roztworów reakcja zachodzi zbyt gwałtownie (w porównaniu do rozpuszczania się proszku manganu w roztworze pefki) i dlatego wam wychodzi takiego walące migdałami gówno.
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2011 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 587 / 2 / 0
zmyliło mnie w syntezie to, że zachodzi ona w 5-10minut(tak pisze w faq) i kiedy po 15 minutach miałem 0 reakcji, przestałem chłodzić, po 20 minutach reakcja zaszła, walnąłem to P.R(bo I.V się bałem takiego gówna) no i się trochę naćpałem.

Może by to ktoś w sumie zaaktualizował ? W sensie przepis w faq tak, żeby działał ? Jon się jeszcze tu udziela ?
  • 1259 / 10 / 0
chcą otrzymać produkt wysokiej jakosci lodówka nie wystarczy, warto pomyśleć o naczyniu z wodą/lodem.
sama reakcja utleniania efe jest na tyle egzotermiczna, że potrafi bardzo szybko podnieśc temp. roztworu o 20*C
  • 574 / 3 / 0
SimonNoK pisze:
Poza tym, że polecasz kranówę do pukania to jest to przejrzysty opis, przy czym spokojnie, Ja wiem jak się robi metkota, po prostu szukam w miarę wydajnego i szybkiego sposobu.
1. Nadmanganian potasu ma właściwości antyseptyczne, filtracja oddzieli ciała stałe od produktu końcowego.
2. Nie zdążyło mi się aby kot wykonany moim sposobem nie klepał, a przygotowanie go od paczki sudafedu do igły w kablu trwa <1h.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
bomba a z neoafrinu wychodzi Ci lepszy czy gorszy kot ?
  • 1959 / 57 / 0
LOL, właśnie chodzi o to, żeby przez cały czas utrzymywać jak najniższą temperaturę - najlepiej w łaźni.
Jeśli reakcja jest właśnie taka egzotermiczna to można wlewać roztwór KMnO4 stopniowo (tak, żeby to rozciągnąć np. w czasie pół godziny) - tak jak ktoś robił z utlenianiem przez perhydrol.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.