Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Taki kompromis pomiędzy konkretną, nie za mocną fazą, a umiarkowanym bodyloadem. Optimum moim zdaniem. 2mg za to nie dało mi wiele więcej oprócz mindfucku i nasilonego bodyloadu.
A swoją drogą to 550ug już daje wyraźne oevy, ale całość jest taka niedojebana - chce się więcej, ale z drugiej strony to nie, bo telepie itp. itd.
Nieskończoność w szklance mieść.
szymonkus pisze:przeżyje 3mg?
Ja stawiam że będziesz żył,(brać coś i bać się o swoje życie -bad trip gwarantowany ) tylko podróż może być bardziej nie przyjemna a to chyba mija się z celem ;)
Przyjąłem 2mg na blotterze, dziąsło. Ogólnie ładowało się długo, wrzuciłem o 18:20 a pierwsze efekty wizualne dopiero miałem po 19, w przypadku innych nbomów po 20 minutach już było mocno :scared: Body load lajtowy jak na NBOMe, na ciało też zbyt mocno nie wbiło, wazo była słabiutka :) po kilkunastu minutach efekty wizualne gwałtownie zaczęły przyspieszać i narastać w siłę, muszę przyznać że tak intensywnych wizuali się kompletnie nie spodziewałem - dla porównania 25B miał słabsze w moim przypadku... Momentami miałem tylko myśli "o kurwa jest za grubo" i włączała się lekka panika bo myślałem że tak "za grubo" będę mieć przez następne 4h... ale udało mi się jakoś ogarnąć bo poszedłem się przejść (szkoda że było już ciemno) - było bardzo blisko do mojego pierwszego bad tripa
Niestety jak mocno weszło tak szybko się skończyło, całość tych mocnych efektów trwała góra z 30-40min... poczułem ulgę że wreszcie w miarę normalnie widzę a jednocześnie było mi smutno że już po sprawie, mocne wizuale zaczęły błyskawicznie słabnąć. :#: całość od przyjęcia trwała prawie 10h - paskudna stymulacja i szczękościsk trzymały jeszcze długo, mimo ustania wizuali kilka godzin wcześniej.
ogólnie jestem zachwycony tym NBOMe, żaden innych psychodelik nie dał mi aż tak mocnych OEV (CEVy były średnie/słabe) jak 25I, nowicjuszom w psychodelikach zdecydowanie nie polecam brać 2mg na pierwszy raz!
Jak u was z czasem trwania peaku? Bo u mnie było to naprawdę bardzo krótko :rolleyes:
Myco-Maniac
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.