Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 197 / 0
1,6mg 25I to taka optymalna dawka wg. mnie i wg. mojego znajomego i jego x znajomych, którzy to jedli.

Taki kompromis pomiędzy konkretną, nie za mocną fazą, a umiarkowanym bodyloadem. Optimum moim zdaniem. 2mg za to nie dało mi wiele więcej oprócz mindfucku i nasilonego bodyloadu.

A swoją drogą to 550ug już daje wyraźne oevy, ale całość jest taka niedojebana - chce się więcej, ale z drugiej strony to nie, bo telepie itp. itd.
  • 418 / 1 / 0
przeżyje 3mg?
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 268 / 5 / 0
Przezyjesz. Ja wziąłem 2mg I i 1mg P. Nie było źle tylko pokarało mnie za to że wrzuciłem ten 1mg po jakimś czasie i podczas fazy powrót bl'a mnie potyrał. Dość mocna wazokonstrykcja, czuć było ze krew płynęła przez żyły z oporem, ciśnienie w pewnym momencie zbijałem połową captoprilu.
  • 147 / 1 / 0
szymonkus pisze:
przeżyje 3mg?
Rób co chcesz biesz co chcesz nikt raczej tego ci nie powie
Ja stawiam że będziesz żył,(brać coś i bać się o swoje życie -bad trip gwarantowany ) tylko podróż może być bardziej nie przyjemna a to chyba mija się z celem ;)
  • 418 / 1 / 0
to miałobyć żartobliwe zapytanie, 2mg robi mnie dobrze ale chciałbym z tej substancji wycisnac jeszcze więcej:) przy 2mg nie mam wazo, bodylouding nie jest jakiś straszny
Aa, a, kotków sześć,
  • 78 / 9 / 0
Ktoś wie z autopsji ktory psychodelik z dwójki 2C-P i 25I-NBOMe wyrabia mniejszą tolerancje i nadaje się do częstego zażywania, powiedzmy co tydzien ?
  • 371 / 9 / 0
długo czekałem żeby zjeść 25I (troche mi nie pasują nbomy ;) ) aż w końcu wczoraj postanowiłem zarzucić tego nboma po raz pierwszy żeby się przekonać że coś może być w tym lepszego... I muszę przyznać że jest to zdecydowanie najlepsza odmiana z grupy NBOMe.

Przyjąłem 2mg na blotterze, dziąsło. Ogólnie ładowało się długo, wrzuciłem o 18:20 a pierwsze efekty wizualne dopiero miałem po 19, w przypadku innych nbomów po 20 minutach już było mocno :scared: Body load lajtowy jak na NBOMe, na ciało też zbyt mocno nie wbiło, wazo była słabiutka :) po kilkunastu minutach efekty wizualne gwałtownie zaczęły przyspieszać i narastać w siłę, muszę przyznać że tak intensywnych wizuali się kompletnie nie spodziewałem - dla porównania 25B miał słabsze w moim przypadku... Momentami miałem tylko myśli "o kurwa jest za grubo" i włączała się lekka panika bo myślałem że tak "za grubo" będę mieć przez następne 4h... ale udało mi się jakoś ogarnąć bo poszedłem się przejść (szkoda że było już ciemno) - było bardzo blisko do mojego pierwszego bad tripa %-D.
Niestety jak mocno weszło tak szybko się skończyło, całość tych mocnych efektów trwała góra z 30-40min... poczułem ulgę że wreszcie w miarę normalnie widzę a jednocześnie było mi smutno że już po sprawie, mocne wizuale zaczęły błyskawicznie słabnąć. :#: całość od przyjęcia trwała prawie 10h - paskudna stymulacja i szczękościsk trzymały jeszcze długo, mimo ustania wizuali kilka godzin wcześniej.

ogólnie jestem zachwycony tym NBOMe, żaden innych psychodelik nie dał mi aż tak mocnych OEV (CEVy były średnie/słabe) jak 25I, nowicjuszom w psychodelikach zdecydowanie nie polecam brać 2mg na pierwszy raz!

Jak u was z czasem trwania peaku? Bo u mnie było to naprawdę bardzo krótko :rolleyes:
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 418 / 1 / 0
u mnie trwa około 1.5h godziny
Aa, a, kotków sześć,
  • 761 / 13 / 0
Ciekawe są te klarowne spostrzeżenia na końcu fazy.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / / 0
co na ten szczekocisk stymulacje? benzo, alrpox, eti?
nbome sa zajbeiste, ale i z drugiej strony h.jowe, e wzgeldu na ta stymulacje i szczekoscik.
mialem jakis blotter, babe na rowerze(nie LSD :) ) i jak wzialem o 22, to nie moglem usunac do 9 rano ;o
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.