Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3898 / 238 / 13
Tak podpisuje się pod tym obiema nerkami.

Swoją drogą - następne posty tego typu nie będą akceptowane - są FAQ'i po to, żeby samemu wywnioskować, a nie pytać po raz n'ty o to samo.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 31 / / 0
Da się na NBOME'ach oglądać jakieś dzieło X muzy lub grać w grę wideo?
Próbował ktoś?
Jeżeli tak, to polecacie jakieś?
Jakieś z dużo ilością kolorków?
Uwaga! Użytkownik lisu277 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Teoretycznie pytanie nadaje się do wątku ogólnego, właściwy moderator zdecyduje co dalej.

Dużo osób po kolorach łoi w gry, a nie? Jakbyś spróbował to byś się przekonał. Jak na moje, chęci, nie za duża dawka no i urządzenie do gry. Niektóre rzeczy trza we życiu empirytycznie zaatakować i wyrobić sobie zdanie. Nieprawdaż?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 67 / / 0
Jest jakiś skuteczny sposób na wazokonstrykcję? Nbomy to ciekawe substancje, ale niestety z racji że mam lekkie nadciśnienie to będę musiał zrezygnować raczej z eksperymentów.
Swoją drogą to po 25b odczuwałem to co po DXM czyli jeśli leże dłużej bez ruchu to mam wrażenie jakbym się unosił i latał. Maił ktoś coś podobnego?
  • 5299 / 104 / 0
Moga pomóc niewielkie ilości benzodiazepin, 5 mg diazepamu lub 0.25-0.5 mg alprazolamu. Tylko tu taki myk, że się bardzo łatwo wjebać w benzo samo w sobie. Tak się dzieje prędzej czy później w 90% przypadków. Piwo, słownie: jedno piwo może pomóc. Nie 8 piw czy skrzynka lecz jedno. Jeśli wazo jest bardzo silna najlepiej zmniejszyć dawkę jeśli się chce pobawić. NIE JESTEM pewien bo nie pamiętam po prostemu ale mógłby pomóc captopril, wolałbym jednak by ktoś bardziej doświadczony w tej materii doradził.

Kolorowych %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 67 / / 0
Z tego co wyczytałem to kaptopryl jest Inhibitorem konwertazy angiotensyny która to rozkłada bradykininę, będącą silnym czynnikiem rozszerzającym naczynia. Czyli w efekcie powinno zmniejszać wazokonstrykcję->rozszerzać naczynia krwionośne. Z tego co się orientuję jest na receptę, więc chyba nie będę kombinował, poza tym to nie chcę eksperymentować z lekami, bo się nie znam. Benzo też wolę nie brać, ale piwko zawsze można wypróbować.
Z dawkami raczej nie przesadzałem, bo raz tylko 1,5mg, a reszta to 1mg. W ogóle to po 25c mam dosyć nieprzjemnie, bo po 25b jakoś nie przypominam sobie żebym mnie coś bolało, no oczywiście nie licząc mdłości na początku.
  • 81 / / 0
Piwo generalnie robi dobrze na nieprzyjemne skutki NBOMów, zwłaszcza na suchość w ryju. Ja zawsze łączę jedno z drugim. Tylko niewielkie ilości, 1-2 browary na całą fazę.
coming, colors in the air,
oh everywhere,
she comes in colors
  • 1322 / 18 / 0
Chcialbym zrobic sobie zapas kartonow, co lepiej kupic B czy C ?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 823 / 11 / 1
To zależy tylko i wyłącznie od twoich preferencji. 25B jest bardziej kolorowe i wydajniejsze, mocniejsze, 25C z kolei bardziej lajtowe ;)
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 677 / 1 / 0
pilleater pisze:
Moga pomóc niewielkie ilości benzodiazepin, 5 mg diazepamu lub 0.25-0.5 mg alprazolamu. Tylko tu taki myk, że się bardzo łatwo wjebać w benzo samo w sobie. Tak się dzieje prędzej czy później w 90% przypadków.

dokładnie, jestem pełzającym przypadkiem potwierdzającym tą zasadę. też miałem benzo tylko na zejście i serce.
delikatny jestem na zwale.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.