Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3129 / 26 / 0
W tym temacie można luźno rozmawiać o tej grupie związków, głównie o nowościach i substancjach, które nie mają jeszcze wydzielonych swoich wątków tematycznych.

Nadchodzą:

25E-NBOMe
25G-NBOMe
25N-NBOMe

Dotarłem do jednego, króciutkiego raportu o 25E, który wskazywał na to, że substancja jest bardziej płytka i nudna w działaniu od swojej kuzynki 2C-E, zaś dawkowanie jest podobne do 25C-NBOMe, czyli 250-600mcg. Jednak jest to raport tylko jednej osoby i być może w większej dawce substancja pokaże pazurki. Pozostałe dwie to zupełna niewiadoma.
High, how are you?
  • 6165 / 434 / 12
Wg. tej strony 25G-NBOMe jest N-metoksybenzylowym analogiem "zwykłego" 2C-G (3,4-metylo). Mam nadzieję, że będzie wykazywał dobre własności wizualne, bo 18-30 godzin wizualnej fazy mogłoby być zabawne. Chociaż chciałbym zobaczyć 25G-5-NBOMe, jego dwacekowy kuzyn męczy człowieka przez bite 32-48h! Dowalić kaszlodynu, który ma zwyczaj sprawiać mi wizje w dobę po przyjęciu, albo jakiegoś innego długo działającego dysocjanta i byłaby dwudniowa bomba! Dobre na weekendy, jak ktoś jest leniem i nie chce mu się dorzucać. xd
  • 1876 / 23 / 0
Tak tylko ze 2C-G ,Ganesha nie powoduje silnych OEV , choc nawet bez tego Shulgin pisze iz są to bardzo interesujące związki i nazywa je jako "true psychedelic" , zobaczymy co będzie miala do zaoferowania nbomowa wersja ;), co do 25N-NBOMe poki co wiemy tyle ze dawkowanie to 400-700 mcg
Chsn przekonałes mnie chyba zeby od razu przeprowadzic eksperyment na 500 mcg 25E , wazne ze ktos juz sprawdzil wiec nie trzeba będzie zaczynać od najnizszych wartości.
  • 226 / 3 / 0
randomuser811 pisze:
Dobre na weekendy, jak ktoś jest leniem i nie chce mu się dorzucać. xd
Prędzej bomba dla kogoś,kto bardzo nie lubi spać...
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
  • 6165 / 434 / 12
Gamrok pisze:
randomuser811 pisze:
Dobre na weekendy, jak ktoś jest leniem i nie chce mu się dorzucać. xd
Prędzej bomba dla kogoś,kto bardzo nie lubi spać...
Ja po 2C i tak nie śpię (do 11 godzin, wrzut o 20, sen o 6-7), ale ciocia chemia dała nam dopalacze i dosypiacze.xd Te drugie mogłyby się w kluczowych momentach okazać przydatne. Pach, alpra albo zolpi, w kime, rano wstać, a tu dalej psychobańka. Fajnie, chciałbym coś takiego przeżyć, a oferująca to gałka mi nie odpowiada.:<

Nawet jak 25G będzie fundował jakieś miłe, immersyjne CEVy, to z dysocjantem byłoby fajne wyłączenie z rzeczywistości. Koncert życzeń trochę robię, zobaczymy jak się pojawi w sklepikach<3
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2010 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1876 / 23 / 0
Mam nadzieje ze sie wszyscy pozabijacie :scared:
Kurwa od razu zmiksujcie z amfetamina , ketamina i heroina ;/
w sumie co mnie to interesuje sami dokonujecie wyborów .
Moze pierw wypadalo by zrobic test na sucho?
  • 3129 / 26 / 0
Wszystkim ludziom, którzy chcą mixować nbome'y z czymś innym niż inni agoniści receptorów serotoninowych radzę się 100x zastanowić.
High, how are you?
  • 6165 / 434 / 12
opak pisze:
Moze pierw wypadalo by zrobic test na sucho?
po chuj, no risk no fun

nie no, odurzam się odpowiedzialnie, tak sobie tylko tutaj fantazjuję xd
  • 1876 / 23 / 0
A pozniej nie ma sie co dziwić ze syf na rynku RC ,
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2010 przez opak, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 124 / 14 / 0
A ja się zastanawiam, jak wygląda kwestia trwałości tych związków. Ile można trzymać blotter czy proszek i w jakich warunkach.

Jestem też chemicznym ignorantem i zastanawiam się, co tak naprawdę oznacza, że dany NBOMe jest pochodną danego 2-Cx. Da się to jakoś nie-chemikowi wytłumaczyć? Jak się to otrzymuje? I czemu trzeba znacznie mniej niż 2-Cx odpowiednika?

/edit
Ze względu na innych "psychonautów", tych rozsądnych, jednak przydałby się umiar. Nikt nie chce delegalizacji kolejnych substancji po ewentualnych zgonach/kaftanach i histerii medialnej, co nie? I to w dodatku zanim na dobre odkryto ich właściwości. Taki 25D wydaje się być niesamowicie obiecujący.
Przydałoby się jednak czymś różnić od swołoczy ciągnącej mefa gramami i palącej tajfuny jak fajki, czyż nie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.