4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 161 / 25 / 0
Stawialbym na NEPa.
Przedstawienie musi trwać.
  • 1899 / 429 / 4
11 września 2024Dziwnakreatura5 pisze:
Bez zdjęcia południowy wschód. Przezroczysty Krystian, ew z białym nalotem . Działanie spid, kosmiczne skupienie , każda krecha robi ostro tak samo trwa to godzinę może ponad. To nie 3cmc.
stawiam na NEP
DXM
  • 16 / 2 / 0
Z tego co wyczytałem to by się zgadzało
  • 11 / 1 / 0
Identyfikacja jest prosta. Obecnie na rynku jest 1 prawilny sort. Kryształki nie strzelają pod kartą, może je rozgnieść palcami. Nawet kryształkami bym tego nie nazwał tylko bryłami. Śnieznobiały kolor. Bez zapachu, co lepszy nos wyczuje lekko kiszonego ogóra. Klepie już od 100mg. Struktura niby proch ale jak sie dokładnie przypatrzeć to widać takie mikroskopijne pałeczki.
  • 3 / 2 / 0
Ostatnio ogarnąłem białe kryształki. Smak mega drażniący nos i spływ był tragiczny. Pięknie się ładuje euforia do momentu zjazdu z którego nie da się wyjść i trzeba odespać
  • 11 / 1 / 0
Drażniący nos? To pewnie jakieś 3cmc. mefedron jest łagodny dla nosa.
  • 40 / 4 / 0
mefedron morze być żółty? ostatnio zażywałem lekko pomarańczowy i był dosyć dziwny
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 1 / 0
Może, ale to nie jest dobrze wykonana synteza. Może zawierać zanieczyszczenia, ewentualnie część mefedronu może być zdegradowana.
Nie polecam.
  • 100 / 8 / 0
Prosze o pomoc mianowicie jakis czas temu zazywalem material ktory bardzo mnie zainteresowal. Niestety nie mam pojecia co to bylo.. Wyglad jak 3cmc lecz dzialanie inne. Kazdy szczurek, kazda dorzutka klepala. Nie bylo takiego hamskiego parcia na dojebke jak przy cmc. Poza tym kreski przestawaly dzialac powoli. Nie puszczało działanie w jednej chwili jak przy cmc. Czas działania 2h byc moze nawet troszke wiecej. Prosze o pomoc. Edit. Zapomnialem dopisac ze zjazd nie wystepowal badz byl bardzo minimalny. Poza tym temat moglem zazywac 3 dni w rozsadnych ilosciach i dalej ta sama moc i klepa.
  • 2 / / 0
Siemano, proszę forum o pomoc w identyfikacji co to może być za kamyczek. Kolor przezroczysty/delikatnie żółty. Jebie ostrą chemią, nie spotkałem się wcześniej z takim zapachem. Strzela pod kartą, nie klei się do niej. Działanie ma dziwne, nie przypomina w niczym mefy, powiedziałbym że po aplikacji donosowo pierwsze efekty pojawiają się gdzieś dopiero po 5-10 minutach i trwają ok. 30-40 min. Czuć subtelną euforię i stymulację ale to nic czego by się nie dało ogarnąć. Nie wypierdala źrenic, przynajmniej nie jakoś bardzo. Strasznie zapierdala nos. Cisnienia na dorzutki nie ma jakiegoś dużego, powiedziałbym nawet że da się odłożyć worek na drugi dzień. Eksperymentowałem trochę, po nie wiem, 4/5 dorzutce znikają jakiekolwiek efekty prócz stymulacji, może raz na jakiś czas przejdą mnie ciary i zrobi się jakoś 'dziwnie' ale nie jest to typowy stan wypierdolenia. Tętna jakoś mega też nie podnosi, po tygodniowej przerwie jestem w stanie zjeść w niecałą noc dwójkę solo i spokojnie schodzę ze sceny bez obaw o zapaść czy coś. Co to może być?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.