Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 2976 / 256 / 0
Od czego są inni ludzie ? Bo chyba nie dla ozdoby kurwa ;]
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
kurde mi to by sie juz nie chcialo walic wiecej jak 600mg kody a co dopiero gram, kiedys mi sie zdarzylo zarzucic 600mg ale nie odczulem zadnej roznicy od 450 czy 300
  • 2976 / 256 / 0
Powyżej 600mg to już różnicy dużej nie ma, 600/750 - ciężko wyczuć, 600/900 - no może ktoś z jako-tako tolerką wyczuje, ktoś wjebany to mu jeden chuj czy 600 czy 1200 bo więcej i tak się nie ugrzeje - enzymy nie przerobią więcej niż fabryka dała i tyle.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1130 / 48 / 0
Grama jak najbardziej jest sens walic tylko trzeba dorobic sie odpwoedniej tolerancji. Te kilka razy kiedu zdarzylo mi sie funkconowac w srogim ciagu i walnalem takie ilosci, bo 750 i 900 dzialaly tylko przyzwoicie, to byly jedyne przypadki, kiedy autentycznie poczulem co to znaczy zaczatki depresjii oddechowej i powaznie splycony oddech. Po tramie i duzych ilosci mocnego PST nigdy tak nie mialem. Inna jakosc fazy mozmaby rzec. Ale jak mowie, do tego trzeba doprowadzic sie do naprawde oplakanego stanu, bo walenie takich dawek przy nizszej tolerce to marnowanie materialu, bo i tak spora czesc sie nie przemetabolizuje.

Dzis postanowilem odswierzyc sobie znajomosc z kodeina po 2 miechach przerwy. 300 na podkladzie z sody i pieprzu. Wczesniej w ciagu dnia poszlo 2mg alpry i kolejne 3 w trakcie. Ogolnie rozczarowanie, za slabe dla mnie juz jest to gowno :( 20-30 minut sredniego grzania i tyle. Cieszcie sie poki mozecie, bo dla mnie nic juz tutaj ciekawego. Pozostala juz tylko majka i dobre maki., ktorych jak ma lekarstwo.
  • 2976 / 256 / 0
Mnie się bupra skończyła obecnie więc na dniach muszę zmotać hajs i spróbować przygrzać tych marnych 300mg na podejściu z pieprzu, zawsze to te 2h przyjemności a potem jakoś jazda do przodu.. ale nawet w ciągach przy buprze i jej wejściu iv brakowało mi tego wejścia dojapnego jakie daje koda (mnie się wczytuje dosłownie 3 minuty z zegarkiem w ręku) i tego ciepełka.. na dniach znów się spotkam z tą kurwą, eh. Ale niebawem znów bupra, znowu hajs, znowu bupra i lecimy dalej. Trzeba zasuwać jak Hayabusa, jakby się walił świat w gruzach jak to nawijał Fokus.
  • 2372 / 317 / 0
Drevolt pisze:
PurpleSippin pisze:
Siema!
Od razu mówię newfag here.
"newfag here" od razu przestalem czytac
Niestety przeczytalem, za wczesnie ze szkoly cie dzis wypuscili wez sie za nauke lepiej
Też przestałem po tym tekście.... polska język trudna.. ;-) :wall:
Coś tam podobno pozmieniali teraz w tych szkołach, gimnazja polikwidowali, czy coś, to trzeba się przygotować na falę ex-gimba i NewFag's here i come ;-)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 2976 / 256 / 0
Zaraz im kurwa zrobię NewFragi jak ich tylko dorwę w Q3 :gun:
  • 2 / / 0
Drevolt pisze:
Kurwa no, chetnie zawsze pomagam ale chodzilo mi o styl jego pisowni to ona mnie tak zirytowala a nie o to ze jest nowy
Wogole jak to brzmi, czulbym sie lepszy bo biore x czasu dluzej tabletki z apteki %-D
WOGOLE gdybym nie był nowy na forum to pewnie też bym coś naklikał odnośnie Twojej pisowni i poprawności językowej. :-D

@Topic
Jaka koda na receptę jest najlepsza? :*)
  • 1016 / 97 / 0
DHC, w sumie to też koda
The child is grown
The dream is gone
  • 2976 / 256 / 0
I pewnie jeszcze na refundację ? :D Thiocodin dwupak, tzn 20 tabsów - ok 13-15zł zależnie od apty.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.